10 Days Challenge, Sape berani...?

8:41:00 PM Sally Samsaiman 63 Comments


10 Days Challenge..

Sally jumpa benda ni dekat satu blog tapi last dia update tahun lepas la..mungkin dia bukan blogger tegar kot...so, Sally macam tertarik nak buat jugak..hehehe...sebab kadang-kadang tu macam takde idea nak update ape kan...So, dengan 10 Days Challenge punya soalan ni secara otomatik kita dah ada 10 entry...haaaa...macam best kan...?

Sally akan mula esok...dengan Day 1 - 1 Picture...kalau nak join, sila la...hihihi...boleh kita main kenal-kenal kan..kekeke...

^_____^

You Might Also Like

63 comments:

  1. wahhh~seronok! nak join sally jugakkkk!! ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan Fiona! lagi ramai lagi best :)

      Delete
  2. Replies
    1. Join la sekali ika...boleh ada entry setiap hari.. :)

      Delete
  3. Macam seronok jer macam best jerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh join sekali kak Lya...hahaha...tapi akak mmg byk idea pun dah !

      Delete
  4. nak join la..sok ea :) nntikan..hehe

    ReplyDelete
  5. menarik huga challenge nim...hehehe

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Join la sekali...boleh ada entry setiap hari.. :)

      Delete
  7. Inshaa Allah..boleh buat bloglist nnti untuk 10challanges ni.. ^_^

    ReplyDelete
  8. wah mcm best je.. macammane ni? 1hari 1entry je ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye sayang...satu hari satu entry...ikut turutan...okay?

      Delete
  9. Replies
    1. Join la sekali ...boleh ada entry setiap hari.. :)

      Delete
  10. Hai sally...long time no coming..hihihi.ok.ayut nak buat sebab dah buntu idea apa nak buat...mekaseh bg idea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai ayut! hehehe...sama-sama...join la nanti....

      Delete
  11. Nmpk menarik ni..mcm blh d Cuba ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join la sekali Lya...boleh ada entry setiap hari.. :)

      Delete
  12. sy xleh nk join sbb jenis x konsentrate hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak...tak best la gitu...kena concentrate 10 hari...baru best :D

      Delete
  13. Err..sebenarnya akak tak berapa paham, tu yg terjah kat sini dulu, tapi masih tak paham..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...10 days challenge ni kak...akak ikut je setiap satu tu...kiranya setiap hari satu entry la sampai cabaran yang ke 10 :)

      Delete
  14. Eh? Macam 'kacang' je challenge ni...? hehe

    ReplyDelete
  15. macam best je Sally.. Kak Ros nak buat jugak :) hihi

    ReplyDelete
  16. asslmkm sally.. nampak menarik ni.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam Mimie...hehehe...mama wannabe boleh la join nanti :)

      Delete
  17. Replies
    1. Sila la kak...hehehe...selamat...selamat...

      Delete
  18. Huhahuha nak join jugak ^^ Tengoklah bila ^^"

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan Yun Sing...kalau dah start nnt bgtau ye :)

      Delete
    2. Kak Sally.. dah start hehee ^^v

      Delete
  19. alah dah lambat.. boleh lagi ke join??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je Yana...takde had masa pun... :D

      Delete
  20. Replies
    1. wasalam kak...join jela...saje-saje kan... :)

      Delete
  21. menarik lah......esok start ea.... =)

    ReplyDelete
  22. boleh lagi ke join.. nak join blh ? :D

    ReplyDelete
  23. Mcm best je..sally bg idea utk update blog setiap hari nih..tq2

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum dan singgah khamis dik Sally...sangat menarik...mula2 tak fhm jgk..tengok beberapa sahabat blog yg join...baru akak fhm...hehe...nak jgk join tapi takut tak concentrate pulak...hehe..

    ReplyDelete
  25. Replies
    1. setiap hari buat satu entri berdasarkan tajuk yang ada tu...sampai la hari yang kesepuluh :)

      Delete
  26. Rasa nak buat je :)
    menarik, tmbh2 nak bagi mood blogging datang balik

    ReplyDelete
  27. Aah la menarik ni..terutama bagi blogger baru mcm saya ni...at least ada gak idea nak update...thx for sharing ye
    http://ailzab.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. Nak try join ^_^ hee *saya sahut cabaran!,bergerak seiringan lalalalala *

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!