[10 Days Challenge] - Day 4 : 4 Books

8:15:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments

Weeehoooo~ dah masuk hari keempat dah kan...ada ke sesape yang join Sally buat...? kalau ada bagitau la...Sally nak jugak baca...kadang tu dah keluar kat dashboard pun tak perasan....

So, hari ni nak cerita pasal buku...kalau ikutkan Sally tak berapa minat membaca...tapi kadang tu dah start membaca..terus tak boleh berhenti...so, kalau tak ada Sally tak cari...Tapi kalau ada tu Sally baca la...

1. Al-Quran
2. English Novel
3. Buku-buku yang berkenaan dengan semester.. (cliche sangat!)
4. Photobook konsert Can't Stop yang baru siap...

Hehehehe...hari ni pendek sikit entry...sebab tengah berkejar nak buat kerja ni...hehehe...


You Might Also Like

16 comments:

  1. macam best jer cabaran ni... akak nak cuba juga eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba la kak..hehehe...nanti ada banyak entry.. :)

      Delete
  2. seronok pulak, macam banyak je yang nak ditulis dengan 10 day challenges ni kan..hmmm

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah Jumaat dik Sally...nak jgk akak join,tapi kadang masalah internet buat hal...apa2 pun semoga berjaya yer dik...

    ReplyDelete
  4. wah!!! bagusnya! didiey mood membaca dah berkurang dah. kejap on kejap off. hihi

    ReplyDelete
  5. dlu x mnat eng book..skrg dah ok :)

    ReplyDelete
  6. Good idea Sally..Enjoy your reading k..

    ReplyDelete
  7. yaya join..haa yang no 3 tu yaya tak sangat..lagipun tak tahu next sem akan guna buku apa..kihkihkih..nampak beno malasnya tu,,

    ReplyDelete
  8. Saya tak minat baca english book ;D

    ReplyDelete
  9. bagus bagus...yg pertama tuh takkan dilupa

    ReplyDelete
  10. Ehh eh.. No.4 tu,hehe...
    Saya suka baca komik,hehe.. Tapi buku lain pun suka jugak,heee

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!