[10 Days Challenge] - Day 3 : 3 Songs

8:30:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments


Jyeahhhh...dah sampai hari yang ketiga...weehooo! So, tanpa membuang masa...kita teruskan dengan...

[10 Days Challenge] - Day 3 : 3 Songs.



I wish that I could fly, I wonder what you say
I wish you're flying back to me again
And everything's the same like it used to be...
Even if my heart's still beating just for you
I really know you are not feeling like I do
And even if the sun is shining over me
How come I still freeze....?
No one ever sees, no one feels the pain
I shed teardrops in the rain....

Kena la ada lagu CNBLUE kan...hehehe...dalam banyak-banyak lagu CNBLUE, actually banyak lagi yang Sally suka tapi Sally suka dengan lagu ni...sangat bermakna...sangat terkesan...Lagu ni kalau yang baru broken heart tu sure paham sangat la...kalau jenis yang emotionless...err...mmg takde feel la kot..kot...

2. Westlife : Flying without wings


Pecaya tak...Sally die hard fans dorang masa Sally muda remaja dulu...tapi lepas dorang dah berpecah, dah banyak skandal terus Sally macam tak minat sangat..but...guess what...dalam phone ni masih lagi penuh lagu Westlife dan Sally sangat suka lagu ni...
You'll find it in the deepest friendship
The kind you cherish all your life
And when you know how much it means
You've found that special thing
You're flying without wings
3. In-Team : Segenggam Tabah


Telah tertulis suratan nasibmu
Derita buatmu ada hikmahnya
Terlukis senyum di bibir lesu
Tak siapa tahu hatimu
Biarpun keruh air di hulu
Mungkinkah jernih di muara
Biarpun jenuh hidup dipalu
Pasti bertemu tenangnya
Lagu kat atas ni lagu kumpulan InTeam...actually dah lama dah Sally dengar lagu ni...since Form 4 or Form 5 Sally tak ingat...bila mana sally rasa nak menangis...sally akan dengar lagu ni...lagu ni ada one kind of power yang bagi sally ketenangan...lagu yang akan buat sally percaya yang sally masih boleh teruskan kehidupan walaupun hanya tinggal "segenggam tabah"...

So, tu je la lagu yang Sally boleh kongsikan...actually banyak lagu yang Sally suka...tapi cukup la 3 je dalam entry ni...kang mau sampai Subuh esok pulak membaca nya..hehehe...

You Might Also Like

8 comments:

  1. eehh..bestnya..westlife minat..minat

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu dorang semua best kan..? aishhh...dorang tak nakbuat comeback ke huh? -_-

      Delete
  2. Dulu lya minat gila kat lagu2 weslife

    ReplyDelete
  3. ha ah kn..popular sngguh westlife time dyh tecik2 dulu..hehe

    ReplyDelete
  4. akak dah paham dah, ten day challenge ni..hahaha, kalau rajin boleh jugak buat, simple je kan

    ReplyDelete
  5. Semua bahasa ada yee..
    Korea,inggeris,melayu.. Hehehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!