[10 Days Challenge] - Day 2 : 2 Film

8:00:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

Okay...untuk meneruskan aktiviti 10 Days Challenge kita...So, meh nak sambung untuk Day 2 pulak...untuk day 2...state 2 film...eh, ni kalau buat entry Wordless Wednesday lagi senang keja kan...hahahaha...


Cerita ni ditayangkan pada tahun 2003...zaman tu belum lagi ada KPOP.. so, macam ramai yang minat cerita mandarin dan kantonis macam Sally laa..hehehe...lagipun dulu banyak gila drama yang Aaron Kwok berlakon...so, kind of macam suka dia sebenarnya...even dia takde kaitan dalam cerita ni..kekekeke

Sally suka cerita yang ada lakonan Vicki Zhao...lepas tengok cerita My Fair Princess...time ni mmg gila dengan dia la...kalau ada Karen Mok berlakon pun sama...aishhh...senang cerita tu zaman kegemilangan filem mandarin dan kantonis...

    2. CJ7

    Rasanya korang semua mesti pernah tengok cerita ni kan...serius...Sally suka gila cerita ni...boleh nanges pulak masa bapak dia mati tu...tapi Sally mmg respect gila dengan Stephen Chow ni...idea dia semuanya mmg kadang tu tak tercapai dek akal kita...macam mana la dia boleh dapat idea buat cerita ni ek?

    Eh, korang tau tak budak kat atas ni perempuan sebenarnya? korang boleh baca entry pernah tgk CJ7....?... Kat situ ada gambar dia sekarang...cantik gila kot...hahahaa...tapi kenapa Stephen Chow tak amik je budak lelaki untuk berlakon ek?

    Tak sabar nak buat entry [10 Days Challenge] - Day 3 : 3 Songs esok...

    You Might Also Like

    13 comments:

    1. Lya prnh juga tgk crita2 mandarin kat atas ni masa zaman kegemilangannya

      ReplyDelete
    2. Series budak tu girl?? akak baru taw.. Klo ko tak citer smp ke sudah akak ingat dia boy..

      ReplyDelete
    3. ha..akak pun dulu minat tengok cerita Cina.My fair princess tak pernah miss!

      ReplyDelete
    4. cj7 nie pernah tengok sekerat je...hahaha

      ReplyDelete
    5. Betul, drama kantonis makin merundum sekarang kan..Yg CJ7 seven tu memang dari dulu dah tau budak perempuan, ada gak filem melayu yang budak perempuan berlakon jadi lelaki....kalau tak silap tajuknya perempuan, isteri dan ... kut? Rosyam noor berlakon

      ReplyDelete
    6. lani cerita cina langsung xlayan ... cemuih .. tak sedaq diri dulu ada cerita cina ja mesti nganga depan tv especially cerita yg jenis zaman2 dulu pakai macam2 perhiasan atas kepala :)

      ReplyDelete
    7. hehe..dulu sblum kpop memg pn crita mndarin ni tip top la..plus hidustan..perhhhh..hehe

      ReplyDelete
    8. eh eh..macam best je cite kat atas tu

      ReplyDelete
    9. CJ7 comel,hehee.. Suka tengok cerita tu.. So close tak tengok lagi..
      Laa,dia perempuan kee.. Haha,tak sangka..

      ReplyDelete
    10. CJ7 ..tak sangka la budak lelaki yang berlakon citer tuuu rupa2nyer budak perempuan kan Sally ..Mula2 dapat tau terkejuzzz jugak sbb nampak cam lelaki huhuhu ..rupa2nyerr pompuan la ..

      ReplyDelete
    11. filem yg ats akak xpernah tgk...akak pun sme suke vicki zhao lpas tgk die dlm.my fair princess...memg adik bradik akak xpernah miss la..

      ReplyDelete

    Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

    Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!