[10 Days Challenge] - Day 1 : 1 Picture

7:09:00 AM Sally Samsaiman 34 Comments


Macam yang Sally dah cerita pasal 10 Days Challenge sebelum ni...So, hari ni kita mula dengan Day 1 : 1 Picture...

Sally suka laut...suka air la sebenarnya...Kalau nak bg excited sikit...nampak laut ke pantai ke sungai ke...terus gembira...entah kenapa kalau nampak air rasa tenang...atau mungkin sebab orang bandar jarang sangat kot jumpa airnya...tu yang jadi macam jakun kejap bila nampak pantai ke laut....

Benda pertama bila Sally nampak pantai ke laut...Sally akan bawak keluar telefon dan ambik gambar..kekeke...Lepas tu duduk dia kat tepi gigi air tu dan pandang jauh kat tengah laut... 

You Might Also Like

34 comments:

  1. Lya pun suka pntai suka dgr deruan ombak.rasa tenang lihat laut yg luas

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam rasa nak bagi semua masalah kita kat laut :')

      Delete
  2. nice!

    kite yg org kg suka je pi pantai. rasa tenang je.. *salu time belaja , kalau ade masalah pasti akan pantai!wuuu

    kite buat benda yg sama macam kak sally buat la.. kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok gila kan tgk pantai...bau pantai tu.. :)

      Delete
  3. akak pun suka beach..suka sgt..subhanallah rasa sgt tenang bila nampak laut ..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam rasa nak bagi semua masalah kita kat laut kan kak? :')

      Delete
  4. Saya pun suka pantai dan laut, kak Sally.

    ReplyDelete
  5. mmg pn duduk kt pnti blh jd tenang :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin sebab tak lelah dengan kehidupan kota kan...

      Delete
  6. Replies
    1. hihihi...Sally pun suka jugak mama...nampak keindahan laut luas tu kan?

      Delete
  7. akak suka tepi laut...tapi kurang suka nak mandi...ehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau Sally kak..masuk sikit-sikit, tengok -tengok dah kat tgh laut :P

      Delete
  8. Sukaaa jugak! Rasa tenang je kan..bau air laut lagi suka hi hi
    jemput join segmen blogwalking yee
    http://mellyareenza.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok gila kan tgk pantai...bau pantai tu.. :)

      Delete
  9. paling suka laut di tanjung simpang mengayau kat sabah! Ohsemmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sampai lagi Sally ke Sabah kak oii...ada entry? nak tengok!

      Delete
  10. Dayah suka sungai berbanding pantai .. Sebab pantai luas , takut bunyi ombak. Bunyi mcm nak hempap dayah . huhuhuuu. Dayah kan trlebih imaginasi, kdg2 trbayang dayah terkapai2 . Takut .

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisehman! jauh nya fikir sayang oii...takkan la sampai macam tu sekali..kekeke

      Delete
  11. dayah suka laut..rasa tenang sangat bila dengar deruan ombak..lagi pula..kalau kita merenung laut smbil memuji kebesaran ciptaan ALLAH..kita dapat phala..phala dapt,ktenangn pn dapat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila nampak kawasan yang luas tu...terasa diri ni kecik sangat :')

      Delete
  12. Suka jugakkkkkk ;D tenang je kan..

    ReplyDelete
  13. my fevret place..tenang kan bila tengok..deruan ombak..best2..

    ReplyDelete
  14. Mcm best jer.. nak try buat jugak la..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat ape tu kak..? buat yg kat pantai ke buat cabaran?

      Delete
  15. Saya suka laut dgn pantai,tapi tak selalu pegi pun,huu~

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!