Wordless Wednesday! [Single or Double or Triple?]

3:00:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Indeed...two is better than one...
but sometimes, it's been a great pleasure to get a time to be alone and make your own decision without anyone interfering with your life...

You Might Also Like

7 comments:

  1. Macam faham je entry nie . Hehehe . setuju ! Kadang-kadang ada rasa nak berdua , kadang-kadang keseorangan pun rasa lebih tenang .

    ReplyDelete
  2. two is better than one...sambil nyanyi2 hiks
    sometimes keputusan yang kita buat kena refer pada orang lain juga, contohnya yang paling dekat mak atau ayah..mana tahu dorang ada pendapat lebih baik...tapi at the end, kita juga kena decide sendiri apa sahaja yang kita nak lakukan utk hidup kita..by then, kita tak leh nak put faults to other people, semua tanggungjawab sendiri :)

    dove 2x n promoted content

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!