Siti & Shahrul Solemnization (Part 3)

1:49:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Okay...sambungan...kali ni Sally nak cerita pasal kenduri pada 31st May yang lepas...kalau tak tau Sally bebel pasal apa...boleh baca...


Okay..? tau dah..paham dah...? Hehehehe...majlis bermula sekitar pukul 11 pagi...agak awal sebenarnya...Sally bangun subuh tu terus dah bersiap...kena mekap dengan kakak ipar Sally lagi...fuhhh...lama! camne la korang boleh mekap selalu..? hahahaha...Sally sampai nak tertido dah rasa....mungkin sebab lewat Sally tido malam tu tunggu katerer dan pelamin dipasang kan...penat oii...


Nasib baik pelamin cantik..takde la nak marah sangat kan..hahaahaha...penat menunggu berbaloi dengan apa yang kita dapat...kalau dah kakak Sally...dia dan warna pink mmg tak dapat dipisahkan..hahahaha...
 

Antara mereka yang paling awal datang...mesti la cousin Sally, Aqila...kenal tak baby tu sape..? kalau tak ingat boleh baca kat entry Nur Damia Arifah...nanti korang kenal la dia sape...kitorang panggil dia Michelin je...heee....~ tau tak Michelin tu sape..? GOOGLE!
 

Kedua mestilah BFF Sally, Iera...yang sebelah tu kakak ipar Sally...pulaukan dia! boleh pulak dia beli baju salah kaler! ish...nasib baik nampak biru lagi...kalau nampak orange ke hijau...mau Sally sorok dia belakang pelamin tu...fuhhh~ nampak tak obses biru dia..hahahaha...
 

Sebelah Sally tu adik Iera...hehehe...mintak jadi adik ipar dia tak nak bagi...fuhh~ cinta tak direstui kakak ler..hahahaha...saje amik gambar dengan ibu dan makcik Sally...adik tiri kepada arwah papa...
 


Whole family picture time!
Ada abang dan family belah mama, pak cik Sally...adik kepada arwah papa...dan semestinya family Sally dan pengantin...tapi abang sulung Sally takde, sebab dia kena kerja pada hari tu...so, tak cukup la "full-house" nya...
 

Kek tiga tingkat ni kami tempah daripada Secret Recipe...dua yang atas tu kek vanilla dan yang besar bawah sekali tu moist chocolate cake...darn! sedap gila kot...fuhh~
 


This is my small family...arwah papa dan abang sulung Sally takde...
 

Yang ni family abang mama...sebab mama mmg originally Chinese, Buddha and she's converting to Islam masa nak kawin dengan arwah papa...abang mama pun dah convert Christian...tapi kalau dah nama adik beradik...surely takkan putus hubungan kan...
 

ohh! Sally lupa nak mentioned Ain dengan Atid...dorang ni sejak pagi lagi dah datang...dah senang cerita kena jadi family jugak la...dorang pun buat kerja banyak...kesian...sampai ke petang kena dera dengan Sally..huhuhu
 

Abaikan pengantin yang sawan dengan kakak ipar Sally...makan banyak gula la jadi hyperactive tu..muahahahaha...
 



Btw! Thanks jugak kat rakan blogger..Kak Lieya, Kak Farah, AJ, Qila dan family and kak Suria Qistina sebab sudi datang...sorry sangat kalau Sally layan tak seberapa..terlalu sibuk..terlalu busy...huhuhu...ampun!

You Might Also Like

10 comments:

  1. Cantik nya pelamin ^^ Suka. Pink pink ^^

    ReplyDelete
  2. cantiknya pelamin, suka tema bju royal blue erk ? :)

    ReplyDelete
  3. fuhh...meriah giler wedding nie...dewan dia pun nampak macam spacious..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. wah utgla pngantin lelaki nk pakai pink

    ReplyDelete
  5. wah menariknya..bestnya ada blogger dtg memeriahkan mjls

    ReplyDelete
  6. tak aci takde gambar kita..merajuk. huhu

    ReplyDelete
  7. budak kecik tu dipanggil michelin mesti sebab isi badan dya ketul2 kejap2 kan??
    betoi dak kak?? hahaha..

    ReplyDelete
  8. tang pelamin tu lawoo gilaa ^___^

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!