Semua dalam satu!

3:22:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Hai! Fiuhhh~

Sally langsung tak sempat nak bukak blog! Serius..kerja terlalu banyak...sangat banyak! lagi-lagi dah nak raya ni kan...huhuhu...korang sihat??

Banyak benda nak story! tapi serius tak sempat...Sally dah hantar semua kad raya tau...kepada 6 orang yang masih missing...Sally bagi masa sampai malam ni kalau tidak nanti sally bagi peluang kat orang lain...yang belum tengok pemenang, boleh check entry Pemenang Segment : Sally nak bagi kad raya!...

Pasal Iftar Bersama Blogger 2014, itu Sally cerita esok tau...hihihi...sumpah xde masa langsung hari ni....meh nak belanja teaser sikit...







You Might Also Like

15 comments:

  1. bestnyeeee.... dapat iftar sesama bloger2 lain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki kali ni... (^~^)

      Delete
  2. Replies
    1. Awak pun makan kat dataran...kan kan..?? Hahaha

      Delete
  3. Replies
    1. Mmg meriah Lya...ada lg ramai blogger rupanya.. (≧∇≦)/

      Delete
  4. Siyes akak jeles...xde rezeki nak join...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak way cmne kak...dah xde rezeki kali ni

      Delete
  5. xsempat nk pergi aritu...ada kerja huhu

    ReplyDelete
  6. Tak sabar nak baca entri pasal iftar! :)

    ReplyDelete
  7. Macam cantik jer macam comel jerr

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!