Sekitar Iftar Bersama Blogger 2014.

1:31:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments

Tahun ni banyak dapat jemputan berbuka diluar...macam tahun ni...Sally berpelung berbuka bersama blogger yang berada di area KL ni...dalam majlis Iftar bersama blogger 2014 anjuran Denaihati Network dan jugak penaja bersama Al Ansar Health Sdn. Bhd...macam yang Sally ada cerita dalam entry teaser isnin lepas...

 
Majlis ni diadakan ditempat yang sama dengan Sepetang Bersama Blogger 2014 yang lepas..iatu di Saloma Bistro, Jalan Ampang...Walaupun pada hakikatnya tersangat la dekat rumah Sally..tapi lewat jugak...semua sebab pagi tu Sally kena deliver cookies yang orang tempah..hihihi...ampun ye cik Qila!



Ni meja Sally...sebabkan random seated kan...so, Sally dapat meja 27...jauh daripada Qila...nasib baik la meja AJ kat sebelah je...takde la ralat sangat kan...sebab mmg majoriti meja tu Sally tak kenal langsung...and dorang pun dah ada kawan masing-masing..huhuhu...





eh, takpe la...kalau dah asyik dengan kawan je..camne kita nak kena blogger lain kan..? Yang penting meja Sally dekat dengan meja buffet oii...hahahaha....beratur sekejap je dah dapat makan..hehehehe...suka suka suka! Malam tu Sally tak makan banyak nasi..tapi ambik macam-macam la...hihihi...
 


Sebabkan bertemakan "Arabian Night"...kepala mmg dah takde idea nak pakai apa...sarung jubah hitam...pakai shawl yang beli dekat KL Raya Fest..hihihi...








Antara blogger yang datang...ramai jugak la yang Sally tak kenal...yang Qila habis semua manusia dia cam..hihihihi...Takpela..masih ada masa akan datang untuk berkenalan kan...lagipun bila yang pakai wordpress...Sally kadang terlupa nak cari..hihihi...ampun!


So, macam biasa...ni jela partner in crime yang Sally betul-betul kenal..hihihi...alhamdulillah la mereka ada...kalau tak...mau mati kutu Sally duduk kat situ...eheee~

Kepada yang hadir, Sally mintak maaf kalau ada yang tak tertegur ke...Kadang tu Sally kenal...tapi tetiba segan..boleh gitu...? Yela...mana tau kot orang tak suka kita approached ke kan..So, lain kali kita main tegur-tegur ek...

Salam 23 Ramadhan! :)

You Might Also Like

19 comments:

  1. Kak Sally comel sangat. Nampak meriah sangat majlis iftar ni.

    ReplyDelete
  2. deco cantik ok??? malangnya akak tak ada kann??? kalau ada agaknya huru hara...ha ha ha...akak ada kat menara TM giteww... ahakss...

    ReplyDelete
  3. wah seronoknyer..teringin jgk tapi jauh kan..huhuu

    ReplyDelete
  4. Wahh seronok dapat pergi ke IBB2014 ni, macam happening je semua. Tgk ramai juga blogger Malaysia hadir meriahkan majlis ni ehh..

    http://www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  5. meriahnya..best dpt jumpa ramai kawan2 blogger kan..=D

    ReplyDelete
  6. bestnyee....kte bru j lgi.. ble lah dpt mcm nieee..berbuka reramai ssme ngn blogger lain..

    ReplyDelete
  7. Bestnya terasa meriah di situ

    ReplyDelete
  8. Belum tiba masanya df nak pergi makan makan bersama blogger :(

    ReplyDelete
  9. Bestnye dapat berkumpul sesama bloggers.. nampak meriah sangat.. :)

    ReplyDelete
  10. wah meriahnya..awesome sgt tgk! ;)

    ReplyDelete
  11. bestnya klau dpt join sekaki..hihi rmai jgak ye blogger yg dtg..:)

    ReplyDelete
  12. hi sally! wahh. cantiknya blog dia. rama-rama biru gitu! hehe! jemput lah singgah blog! sebab video official Iftar bersama blogger 2014 dah siap! :)
    jangan lupa komen ye. www.kaio.my

    ReplyDelete
  13. WAHHH!!! best2.... terima kasih kerana sudi datang ke IBB2014....

    ReplyDelete
  14. Terima kasih Sally bagu blogger card kat saya. Zkota dlm group mfjs ug sama, pakai kopiah mcm p.ramlee tu dis Kamil Sslleh aka sensasi2020.com. Tq ... memang meriahkan...

    ReplyDelete
  15. Mmg meriah kan Sally.. happy juga sbb dpt juga berjumpa Sally hari tu.. :) :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!