Rowden and Leizel .

4:02:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Sally tak pasti korang dah dengar belum pasal couple ni...tapi Sally rasa kisah dorang sangat la sedih...nasib tak menangis kat office ni.. (okay, nanges sikit)...


Okay...serba sikit la pasal pasangan ni...

Pada awal tahun ni, Rowden dan Leizel telah membuat keputusan untuk berkahwin pada 8th July 2014, pada hari Rowden akan menyambut harijadi yang ke 30 tahun...walaupun belum berkahwin, tapi mereka dah ada seorang anak yang perempuan yang comel berumur 2 tahun dan mmg dah sempurna dah keluarga dorang...


Tapi takdir kan...pada penghujung May yang lepas, Rowden dikesan menghidap kanser hati pada tahap yang keempat dan antara harapan terakhir dia ialah berkahwin dengan perempuan yang paling dia sayang, Leizel. Lepas persiapan yang mengambil masa hampir 12 jam dan sebab tak dapat nak bawa keluar Rowden daripada hospital...mereka pun berkahwin di hospital dengan bantuan paderi daripada gereja...


Rowden Go meninggal dunia pada umur 29 tahun pada 11 Jun 2014, kurang 10 jam selepas dia menjadi suami sah kepada Leizel May....mmg sedih bila tengok anak dorang, Zakiah. Baru je berumur 2 tahun dah takde ayah...sedihnya...

Kalau korang tengok sure korang pun rasa sedih...lagi-lagi bila adik beradik Rowden asyik cium dahi dia berulang kali...macam tak dapat nak describe perasaan Sally...huihhh...sedih oii~

You Might Also Like

15 comments:

  1. TV S'pore ada tunjuk ini Sally. Memang sedih kalau tengok. Siapa pun boleh mengalir airmata..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke kak zakie...hmmm...sedih tgk sbb mgkn endless love dorang kan...

      Delete
  2. I'm in the verge of tears.

    Awat sedih sangat ni :(

    ReplyDelete
  3. akak dah tengok video ni, sangat tacing ok?

    ReplyDelete
  4. Sally..baru semalam akak tengok..dah tu nengoknya kt ofis..slow2 sapu airmata kot org perasan...but it really touching...sweet & sad :'(

    ReplyDelete
  5. oo.. sebaya Zam.. 30..

    appn, kanser mcm ni.. dekat stage 4, baru tahu.. huhu

    ReplyDelete
  6. serius.. touching sgt2 video tu.. semuanya menangis di hari perkahwinan

    ReplyDelete
  7. Baru je tengok video ni hari tu. Menitis juga lah air mata bila tengok.

    ReplyDelete
  8. touching but tak jadi nangis bila tahu diorang dah ada anak hasil bersekedudukan .

    ReplyDelete
  9. dah tengok dah aritu.memang sedih tapi tak nangess kahkah

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!