Photo Card from PhotobookWorldwide.com

2:40:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Semalam Sally ada cerita pasal photobook kan..? Dalam entry tu Sally ada sertakan beberapa keping photo card yang Sally buat daripada PhotobookWorldwide.com jugak...so, hari ni Sally nak share la beberapa keping..hehehe..actually Sally terfikir nak beli Lomo punya kamera tu..tapi tak nak la..duit tak cukup..muahahaha....



Kawan Sally cakap...gambar boyfriend ko mmg tak boleh ek kalau takde? muahahaha...ada orang jeles dengan CNBLUE..muehehehe...dah macam obses pun ye ni..hahahaha..pada awalnya macam nak gantung kat office...tapi takut bos perasan..



Random picture gambar BFF dengan gambar Sally...err...dengan sesat gambar Yong Hwa sekeping...hahaha



Malas nak explain lagi...



Masa keluar dengan kak +Lieya Von Jay & +asha hana - boleh baca entry Weekend with Lieya Von Jay & Asha Hana.




Masa wedding kakak..tak buat banyak sebab ada something bigger yang Sally tempah..hahahaha...



Masa SBB2014 : dengan kak Mia, kak Farah, +Ainim Suju :)



Masa g 100 Doraemon Secret Gadgets Expo..Hihihi..



Antara yang tersemat dekat meja Sally..hihihi...tak ketara sebab takde lelaki...so, bos sure tak ambik tau..hahahaha...kalau korang nak beli jugak...tapi takde groupon punya voucher but still nak tempah..boleh la g kat laman web dorang (http://www.photobook.com.my/) .. Jangan lupa share tau...nak jugak tgk korang punya..hehehe



You Might Also Like

12 comments:

  1. cantik jugak kan sally...akak nak buat jugak la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat la kak..comel-comel je rasa...walaupun akhirnya tak tau nak letak mana :P

      Delete
  2. uishh menarik la sally..memory daun pisang tu he

    ReplyDelete
  3. Bencilah gambar kite takde. T_T.

    ReplyDelete
  4. Comey.Adam pun minat CN Blue gak. eh eh Yong Hwa kah itu? haha.

    ReplyDelete
  5. gambar boyfriend dia mcm lagi byk dari tuan punye badan je. hikhik

    ReplyDelete
  6. menarik buat macam tu kak.. jelas terpampang muka kesayangan kan..:)

    pernah niat dalam hati jugak nak ada lomo..:(

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!