Perhatian kepada peserta Segment : Sally nak bagi kad raya!

10:35:00 AM Sally Samsaiman 19 Comments

Sebagaimana yang Sally dah terbitkan dalam entry Pemenang Segment : Sally nak bagi kad raya! ... Sampai hari ni ada lagi 5 orang tak clain kad raya...so, Sally decide tak nak random tapi based kepada "first email you get it"...mueheheh...main bantai je ayat kan...hihihi...


So, kepada peserta Segment : Sally nak bagi kad raya!... Sally bagi korang chance untuk tuntut lagi 5 kad raya yang berbaki ni...first come first serve basis je...Sally takkan tambah kad ni...mmg ada 5 je...sape yang paling pantas bagi details kat email Sally...sally akan pos kepada dia....

PERINGATAN! NI HANYA TERBUKA KEPADA PESERTA JE YE!

Boleh la emailkan details kepada Sally di sallysamsaiman@yahoo.com

Subject : Pemenang Segment : Sally nak bagi kad raya!
Nama :
URL penyertaan & No :
Alamat :

You Might Also Like

19 comments:

  1. untuk cik nor xder ker sally..kihkih..:)

    ReplyDelete
  2. kalau dorg xnak, meh bagi kat akak meh. hehehehe
    punyalah lama akak x bukak blogger, tgk2 sally dah umumkan pemenang segmen..
    x sempat nak join..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bg alamat kat sally tau kak...email ek...

      Delete
  3. ada lagi yang tak bagi detail... ish ish ish

    ReplyDelete
    Replies
    1. dornag tak sudi nak dapat kad raya kot kak :'(

      Delete
  4. Email dari kiera dapat tak? . Kiera ada menang haritu. No.04 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak sally dah pos yang Kiera punya :)

      Delete
  5. Kak Lya nak lakalau diaorg tak nak ..Boleh tak Sally ..Nak nak nak

    ReplyDelete
  6. Mcm org dah hantar je
    macam dah penuh jee :'(

    ReplyDelete
  7. cantiknya kad raya sally.. :)

    ReplyDelete
  8. alah, lambat tengok sebab ke'bz'an melanda...huhu

    ReplyDelete
  9. salam. siapa cepat dia dapat la kan sally? heee

    ReplyDelete
  10. Alaaaaaa...dh bg alamat kannnn

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!