Pemenang Segment : Sally nak bagi kad raya!

12:06:00 PM Sally Samsaiman 23 Comments

It's 12pm! 
Korang dah check link ke belum...? Kalau belum boleh check dekat SENARAI PESERTA sebab nanti korang tak tau sape yang menang...weeehooo~


Sebabkan Sally malas nak print screen 20 nombor yang naik...Sally just listkan no yang terpilih...nanti korang check kat link peserta dah PM sally laju-laju kat email nanti...Sape lambat respon, Sally random kawan-kawan lain..okay...?
  • 21
  • 62
  • 27
  • 82
  • 31
  • 25
  • 80
  • 17
  • 70
  • 04
  • 55
  • 08
  • 22
  • 33
  • 54
  • 74
  • 29
  • 14
  • 37
  • 57
Kepada blogger yang bernombor seperti diatas dalam link SENARAI PESERTA...boleh la emailkan details kepada Sally di sallysamsaiman@yahoo.com selewat-lewatnya pada hari Ahad (20th April 2014 pukul 10 malam) kalau lewat Sally tak jamin kalau sampai lambat ye...so, the sooner the better!

Subject : Pemenang Segment : Sally nak bagi kad raya!
Nama :
URL penyertaan & No :
Alamat : 
Tahniah kepada semua yang terpilih! Lepas ni ada lg GA gempak on the way...tunggu tau! :)

You Might Also Like

23 comments:

  1. tahniah semua tak da rezki lya..nak juga kihkihkih

    ReplyDelete
  2. sy nak juga...xde lebih ke? hehehe

    ReplyDelete
  3. T.T df 26 tengah tengah lah. takdpt huhu tahniah buat pemenang

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, sangkut juga no.4 disitu. Tq sis :)
    jap lagi kiera Pm :*

    ReplyDelete
  5. alahhh taak kena hm . tahniah semua

    ReplyDelete
  6. taniah yg dapat,, seronok pulak main mcm ni,, mcm cabutan bertuah plk'..

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada pemenang..salam Ramadhan

    ReplyDelete
  8. wah tahniah you all xder rezeki

    ReplyDelete
  9. alamak... tak der rezeki kad raya dari Sally.... huhuhu
    Tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  10. sedeh...xde rezeki...tahniah pada yang menang ye :D salam perkenalan semua... from germany..

    http://jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Tahniah utk semua yang dapat ya ...Kak Lya tak dapat huhuuhhu no 23 huhuhuhu ...Sedihnyerrr

    ReplyDelete
  12. tahniah siapa menang kad raya dari sally

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!