Packing fan project with MYBoice at Korea Plaza :)

1:37:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

MYBoice = Malaysian BOICE (Fans for CNBLUE band)

Hari Ahad lepas, Sally turun padang untuk sesi packing fan project dengan my fellow MYBoice dekat Korea Plaza...sebab tak nak g sensorang, Sally pun ajak la Qila wiwiwiwii sekali teman...sebab tau dia ada kat rumah that weekend..hahahaha...kesian dia...tak pasal-pasal kena jadi "Boice palsu" untuk tolong...dah la kena buat kerja pulak tu kan...dah la bas lambat...kesian dia dok sengeh kat tepi jalan sebab tunggu Sally...lepas berjalan around 550m daripada station Bukit Nanas, sampai la kami ke Menara Hap Seng dekat Jalan P.Ramlee.


Lokasi untuk packing fan project...mmg kena tolong jugak sebab nak kena packing 4000 pax untuk incoming konsert...hhihi...even tak ramai yang dapat datang...tapi almost 3/4 dah dapat disiapkan...it's been a great moment sebab dapat jadi part of them siapkan...kesian jugak la kat admin kalau asyik dorang je yang buat kerja kan...




Details lain pasal project yang ada dalam plastic tu Sally akan cerita dalam satu entry lain...kalau cerita dalam entry ni...mau panjang kalah surat berantai yang kena hantar kat 20 orang sebelum kena bala tu..hahahaha...

"It's good to see you again..."


My partner in crime of the day : Qila and Mei...Mei ni Sally baru je kenal dia sebelum g konsert kat Singapore...hihihi...yang ni kira mmg akan jadi officially partner in crime in every scene yang berkaitan dengan CNBLUE...pada awalnya Sally ajak Qila sebab Mei tak confirm dapat join...precaution la orang kata..hahahaha....


Penat gila...banyak gila...semua la...mmg serius penat...buat sebab buat kerja...tapi sebab duduk for almost 4 hours kan...perut jadi cramp kot...dah la the day after siapkan tempahan cookies, pun duduk jugak for almost 5 hours...hahahaha...kesian kat perut...


Ambik berkat depan Korea Plaza...mana tau kot-kot bukak mata terus sampai South Korea ke tak pun sampai depan FNC Entertainment pastu jumpa CNBLUE terus ke kan...perghhh...melawak betul statement "ambik berkat" tu...hahahaha...


As the token of appreciation...dapat la button batch yang dorang bawak masa konsert kat Busan, Korea...yang tiga dari kiri tu yang dapat...yang lain semua yang dah lama Sally dapat...so, far alhamdulillah laaa....penat yang berbaloi...betul tak Qila?


my follow MYBoices yang ada...huhuhu...gagah oii nak wefie sambil masukkan CNBLUE yang tgh bermain dekat skrin belakang tu..hahahaha...it's a great moment sebab dapat bekerja dengan dorang...and yeahh...we do insanely loved CNBLUE! hahahaha...~



Happy and happy and happy! triple happiness!

(≧∇≦)/

You Might Also Like

10 comments:

  1. uuuuuuuuuuuuish ni memang kpopers tegar ni..
    daebak CT yang suka dari high school pun tak cenggini hahahaks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's cnblue je...bukan kpoppers...huhu

      Delete
  2. ble dh obses semua sgup redahmhihi

    ReplyDelete
  3. Teringin sangat nak pergi Korea Plaza ni! :D

    ReplyDelete
  4. Wahh wahh wahh seronoknyrr Sally

    ReplyDelete
  5. uissshhh.. memang suka korea2 ni ke? hehehe
    btw, jemput lah singgah ye. www.kaio.my

    ReplyDelete
  6. salam bw di bln ramadhan..maaf da lama tak bw..bestnya kan..memori terindah :D

    ReplyDelete
  7. minat sungguh sally dengan CNblue ni kan..;D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!