Otw balik ke Kelantan.

3:00:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

Dah kenapa la Sally update pagi-pagi ni kan..? Hahahaha...actually Sally dah dalam perjalanan pulang ke kampung di Kelantan...cousin Sally saje nak jalan awal...katanya takut jammed je nanti...hopefully tak jammed sangat la hendaknya...

Korang semua beraya kat mana tahun ni...? Kepada yang balik ke kampung halaman tu, Sally doakan semoga selamat sampai ke destinasi...kalau ikut malas, mmg tak nak balik kampung tapi sebab nak teman cousin Sally yang dapat cuti...Sally balik jugak la kampung tahun ni...cuma abang sulung Sally je tak dapat ikut sebab dia kena bekerja...

Korang semua hati-hati tau balik tu..yang mana yang drive tu, sila la berhenti kalau penat ye...


You Might Also Like

8 comments:

  1. Selamat hari raya, kak sally...hati2 dalam perjalanan ye! :D maaf zahir batin!

    ReplyDelete
  2. Asslmkm sally.. Take care ya..
    Selamat hariraya.. :)

    ReplyDelete
  3. sampai kul bape di kelate? mesti teruk jam kan?

    ReplyDelete
  4. Salam Aidilfitri..Semoga selamat sampai di kampung..

    ReplyDelete
  5. Selamat beraya di kampung, kak Sally :)

    ReplyDelete
  6. Wiwiwi beh gilo buleh kelik kelate hmm

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!