Nasib ada laptop.

9:45:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments


Dah baca pasal kesadisan Sally beraya tahun ni..? Kalau belum boleh baca entry Dugaan Aidilfitri 2014. Actually masa sebelum raya lagi Sally dah ada instinct yang something akan jadi...Sally jadi berkeras dengan ibu cakap nak bawak laptop balik kampung...pada awalnya, Sally sendiri tak confirm yang akan guna laptop ni...

Siap bawak CD drama Korea banyak-banyak dalam beg...hahahaha...

Tapi betul la orang kata..kalau dah terdetik dalam hati tu...mesti ada yang nak jadi...betul la bila phone Sally rosak teruk...nasib baik la Sally bawak balik laptop ni g kampung...nak harapkan cerita kat TV...macam boring je..huhuhu...

Sampai ke kampung tengok cinta hati berlakon..ihiksss...

p/s : Watching Heartstrings :)


You Might Also Like

12 comments:

  1. sempat jugak layan citer korea..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. CD ni je yang Sally bawak kak...semua Korea..hahahaha

      Delete
  2. Best ke cerita ni kak Sally? Saya tak berapa gemar sangat dengan cerita ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cite ni kalau ikutkan takde la best sangat...tapi saje tgk sbb dah lama tak tgk :)

      Delete
  3. setiap yang berlaku ada hikmahnya kan? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum nampak lagi hikmah dia buat masa ni :P

      Delete
  4. sabar-sabar, tapi sebenarnya laptop lagi puas hati. Cuma keberatannya berbanding dengan HP sahaja bermasalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi bawak laptop xde la boleh nak berjalan...nak selfie pon tak boleh :(

      Delete
  5. nasib baik instinct sally kuat...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti la nasib baik ke tidak sebenarnya kak :/

      Delete
  6. Ish kuat betul instinct kak Sally yg mmg betull tu hehehehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!