Kad ghaye Sally udoh nyampei~

2:55:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Yeay! segmen Sally dah pun tamat...kepada yang tak sempat nak join tu...tahun depan masih ada..kalau dipanjangkan usia la..iye dok..?


kepada 20 orang yang bakal terpilih nanti...Sally akan bagi kad ni...terima kasih kepada Dayang Deno yang sudi editkan dan jugak kak Shida Radzuan yang sudi print kan bagi pihak Sally...tanpa diorang siapalah kad raya Sally..hahahaha...


ohh! sebelum terlupa...terima kasih kak Shida sebab jadi orang pertama yang bagi Sally kad ghayo...terharu sampai nak nanges guling-guling...eh..metafora sangat kan..?


heee~ Sape nak kad ghayo??

You Might Also Like

12 comments:

  1. hahha comel nyer kad raya dia..i like kikikiiii

    ReplyDelete
  2. Nakkk ank nakkk ..Sally kalau tak bagi kat Akak ..Nanti akak g umah tau hehehee ........

    ReplyDelete
  3. fuyooo retislah orang tu, ada kad raya sendiri... hakak ni e-card jer dek non oii...ha ha ha...

    ReplyDelete
  4. wow..... kad raya ada muka sniri. memang best. kak xsempat nak join .. ^_^

    ReplyDelete
  5. wah...dah ready kad raya....hihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!