K-Festival in Malaysia 2014 (HAHA Running Man & MBLAQ)

3:36:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Calling for all kpoppers! weeehooo~ hahahaha...takde la...Sally saje nak share kepada korang yang mungkin belum tau lagi...pada 8th-10th August 2014 (one week after Raya) akan ada K-Festival yang bakal berlangsung di Pavilion, KL...tapi apa yang paling penting ialah kedatangan HAHA dan jugak kumpulan MBLAQ yang paling ditunggu-tunggu...hihihi


Pasal bayaran sally tak pasti pulak...ada yang kata free je...ada yang kata kena beli pass greet and meet...nanti kalau dah ada details sally bgtau balik ye...jangan la rasa stress nak raya pulak...cuma kalau perasan...fan meeting akan dibahagikan kepada 2 hari...so, different artist will be in different day la...hihihi..so, pilih la mana yang korang rasa nak jumpa...


K-Festival @ Malaysia 2014 (RUNNING MAN HaHa)

Date: 8th August 2014

Time: 8PM-9:30PM

Venue: Pavilion, KL


K-Festival @ Malaysia 2014 (MBLAQ)

Date: 9th August 2014

Time: 7PM-8PM

Venue: Pavilion, KL

Oh maiii...Sally nak jumpa Lee Joon! Tapi kenapa la kena time dan date yang sama masa konsert CNBLUE!!! Huwaaa...sedih gila oii..hahahaha...eh takpela..janji dapat jumpa cinta hati Sally, Jung Yong Hwa! He will be more important than Lee Joon...even Lee Joon comel oii...hahaha...gamaknya artis Korea datang raya kat KL ler rupanya...

Lee Joon - MBLAQ

Tapi dorang ni pandai la...asal ada lemang, ketupat, rendang je sure sampai Malaysia...tu belum lagi kitorang sumbat rendang kat Lee Jong Hyun sampai merah padam muka tahan pedas...tahun ni makan apa la agaknya budak-budak CNBLUE sally tu...hihihi...yang penting...nasi lemak dengan satay kena ada untuk Kang Min Hyuk..ihikss...

Weh! cepat la datang KL! 

P/S : Another 22 days to go for 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Malaysia!!!

p/s/s : Jangan lupa ada 2014 Korea Day in Malaysia minggu depan (24th - 26th July 2014)

You Might Also Like

9 comments:

  1. Teringin nak pergi events yang macam ni

    ReplyDelete
  2. sure ramai org punya.. huhu.. sy kalau tempat2 crowded kalau boleh mmg taknak jejak kaki langsung. huhu.. jap lagi ada jugak yg pitam. huhu

    ReplyDelete
  3. Kirim salam kat mir . hehehe tolong lah . kak sally jangan lupa update pasal harga tiket or apa - apa pasal nie ye

    ReplyDelete
  4. Amboi. Countdown tu Yong Hwa nak datang. Kalau la free, nak join!!! Hehehe

    ReplyDelete
  5. Ade sapa2 yg pergi fanmeeting haha duduk area shah alam tak?

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!