Iftar 2014 : Secret Recipe with Mei & Qila wiwiwiwi~

11:30:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

Lepas packing fan project with MYBoice, Mei ajak g tengok Transformer...sebabkan aktiviti kitorang habis pukul 3pm...and ada pulak tayangan Transformer pukul 4pm...terus la shoot ke KLCC sebab tu je yang paling dekat dan cara paling mudah untuk Qila dan Mei balik naik LRT..before that Sally dah beli tiket online dan tgk Transformer merupakan "rasuah" untu Qila sebab sudi teman...Transformer tak payah review la ek...korang semua sure dah tengok kan...??


tapi sayangnya...Sally yang kelaparan tu dah lupa nak ambik gambar bagai...gambar yang lain pulak semua ada kat Qila dan Mei...so, korang tengok je la muka Sally ye...hahahaha...yang penting sesi selfie dengan baby sister, Qila lepas solat..hahahaha...hadapkan jela...comel kan?


You Might Also Like

8 comments:

  1. Replies
    1. Comel la kak MV...perut dah kenyang..hahaha ⊙ω⊙

      Delete
  2. Tak tgok pon lg transformer...dengarnya kurang best...betul ke?

    ReplyDelete
  3. hmm..makan ape jer tuh untuk berbuka sally..nak jugak berbuka kat luar sekali nih..tp tak tau nak makan ktne..pening2..bosan dah beli makan kat bazaar..huhu..

    ReplyDelete
  4. Comel la Sally nie ..Kiut miut jerr ... Waa sedapnyerr makan ..

    ReplyDelete
  5. kak sally makan apa tu? nampak cam sedap :)

    ReplyDelete
  6. Seronoknya dapat keluar sama-sama

    ReplyDelete
  7. owhh pandai nih.. main rasuah2 bagai..:p
    takpaa kita penghargaan lah kononnya..bhahaa..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!