Happy 30th Birthday Lee Kwang Soo!

12:50:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Lately ni ada beberapa keyword yang mencari pasal Lee Kwang Soo, fakta tentang Lee Kwang Soo...so, Sally assumed yang korang mesti kenal dengan salah satu daripada 7 orang ahli dalam rancangan realiti Running Man yang sorang ni kan....


Sebabkan malas nak mencari fakta tentang dia...so, Sally bgtau jela...harini birthday Lee Kwang Soo yang ke 30 tahun...Even dah masuk 30 tahun..muka still la comel je kan..? Kalau dah Korea...mmg spesis jaga muka kot..hihihi...dah 80 tahun pun muka still baby face...tgk la ahjumma semua...hihihi..okay..dah melalut jauh...muehehehe

so, happy 30th birthday Lee Kwang Soo!

You Might Also Like

10 comments:

  1. macam akak dah nak masuk 32 tapi still maintain adik2...ekekekeke.... larikkkk.....

    ReplyDelete
  2. uppa kwang so0..hepy befday

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Zirafah !! Hahahaha.

    ReplyDelete
  4. salam. happy birthday to him jugak ye..nanti sampaikan tau hahaha

    ReplyDelete
  5. owh ... muda lagi rupanya ... kerektor dia mmg muda ... heh heh

    ReplyDelete
  6. hepi bday giraffe the betrayer!! haha..

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday Kwang Ja. Jangan main belot-belot orang pasni yeap.. kekeke..

    ReplyDelete
  8. 30 tahun dah dia ..heppy belated bedayy

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!