Saturday, July 5, 2014

Final exam mode on.

Kebelakangan ni Sally agak huru hara sikit sbb dah nak dekat final exam...Sally akan ada paper pada esok petang...hmmm...tak tau la camne nak hadap exam dgn perut kriuk kriuk tu...

Paper kedua dan ketiga plak pada hari selesa dan khamis depan...selang sehari je semua paper sem ni...dah la semua teori... Tak tau la dapat hadapi ke tidak...korang semua tolong doakan Sally ye...InsyaAllah Sally akan cuba buat yg terbaik untuk semester kali ni even hati tade kat final exam...hmmm...

So, no blogwalking for the next few days ye..kalau ada pun sikit-sikit je...Sally nak sumbat teori dlm kepala...korang semua take care! :)


17 comments:

  1. gud luck for ur exam.. all the best.:)

    ReplyDelete
  2. All the best Sally. Semoga dipermudahkan Allah ya

    ReplyDelete
  3. teori ? hafal jer yang ... insha Allah . All the best .

    ReplyDelete
  4. good luck exam...feel the exam mood.haha

    ReplyDelete
  5. Good luck untuk Final Exam Kak Sally . Chaiyook chaiyokk (Y)

    ReplyDelete
  6. selamat berpekse... akk ko sibuk shopping je ni...hahaa....

    ReplyDelete
  7. all the best and good luck!
    Jawab exam jgn dok terbayang muka cinta hati plak. hikhik

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya kak sally..

    husna slalu bwak air ke dewan exam utk elak ngantuk dan kekeringan idea, tp kalau tgh puasa tahan jelaa.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah finally it's over hehehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!