Dugaan Aidilfitri 2014

10:13:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Sedih dan terkilan...

Tu je yang boleh sally cakap sekarang...mana tak nya...dalam perjalanan nak balik ke Kelantan, phone Sally dah mula buat hal...sedih...tu je yang Sally boleh cakap...sebab rasa terkilan sangat...langsung tak dapat nak bergambar pada hari raya...orang lain semua kongsi gambar raya dekat media sosial...yang Sally...nak bukak phone pun tak lepas...

Tak tahu la apa masalahnya...rasanya bateri dia kong dah ni...entah la...kalau sally tak charge dia 24/7..mmg takkan boleh on langsung la...haihhh laaa...baru je bulan November lepas Sally cerita pasal dia dalam entry SINI..hmmm...cepat sangat dia nak rosak pun...hmmm...speechless dibuatnya...


You Might Also Like

10 comments:

  1. time raya ni kalau takde fon memang agak susah. nak tangkap gambar lagi, wasep kawan lagi

    ReplyDelete
  2. battery handphone sekarang kuat mengada-ngada

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan selamat hari raya dik Sally,maaf zahir batin dari akak...

    ReplyDelete
  4. simpati.. cian kak sally... takpe... nama pun dugaan... sabor eh.

    ReplyDelete
  5. Oh battery dia Kira dah kembang eh kak Sally? Ke Cmane? Hmm sabar ye kak Sally. It's okay :) stay strong Kumpul duit raya Bebanyak :DDD

    ReplyDelete
  6. salam. huhuhu nak mintak baru tuuu..:D
    sy pulak..dugaan time raya apabila..tetiba tak sihat hukhuk

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!