Thursday, July 3, 2014

Doraemon Official Merchandise, sentap.

Ni orang panggil entry basi..hahahaha....kalau korang ingat entry pasal Cinta hati Sally ada kat Wangsa Walk, mesti korang tau yang Sally semestinya takkan pernah tak luangkan masa untuk jumpa boyfriend biru botak Sally ni..hihihi...

Walaupun masa pergi tu Sally tgh MC 3 hari sebenarnya...tapi lepas balik klinik terus macam nak sangat g Wangsa Walk...walaupun masih belum gaji sebenarnya..muahahaha....nasib baik jugak la beli masa belum gaji...sebab Sally tak percaya kat diri sendiri...haahahaha...



Jujur cakap...harga official merchandise mmg sangat mahal dan kadang rasa macam agak ridiculous jugak harga dia...tapi mmg tak dinafikan...kalau official punya..kualiti dia agak terjamin...takde la mulut senget benget...loceng warna tak sama dengan yang original dan macam-macam lagi...

Sally hanya mampu grab sehelai T-Shirt, key-chain dan jugak button badge...tu je yang rasa tak membazir sikit...sikit jela...Sbb so far semuanya Sally pakai...dan Sally mmg agak gemar simpan key-chain dan jugak button badge...Sampai tahap dah tak tau nak letak kat mana dah kat bag tu...nampak macam button bag terbang istead of bag..hihihihi...


Sebab harga mahal sangat...Sally sentap dengan boyfriend biru botak Sally...tak nak kawan dengan dia 20 minit! hihihi...

10 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!