CPUV : Waku Doki Campaign

9:53:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Alhamdulillah...dapat lagi rezeki hari ni...So far ada 5 CPUV yg masih on going...hihihi...mmg bulan yang penuhkeberkatan bulan ni...syukur sangat-sangat...

Hari ni masuk lagi satu CPUV daripada Toyota...Waku Doki Campaign...hihihi...buat masa ni belum nampak lagi kat mana-mana...kalau korang nampak...korang tolong la klik ye...hihihi...sedekah la kiranya tu...untuk tahu lebih lanjut pasal Waku Doki Campaign, korang boleh baca artikel kat SINI...

Terima kasih Encik Nuffnang!

(^ ~ ^)


You Might Also Like

10 comments:

  1. alhamdulillah dan tahniah, rezeki Ramadhan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..alhamdulillah.. Thanks mat nor (^_^)

      Delete
  2. Wahh Tahniah tahniah tahniah banyak tuu CPUV ..

    ReplyDelete
  3. banyaknya cpuv on going ! tahniah...

    ReplyDelete
  4. Bhahahahaaa ↖(^ω^)↗ walaupun aku tak fhm apa cpuv nih tapi congrats my dearest sallu lulu mumu! ❤

    ReplyDelete
  5. peweeet.. ada 5 ketul tgh on going tu..;D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!