CPUV : Julie's LINE New Packaging! :)

12:23:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

Alhamdulillah...dalam kesenduan bulan Julai ni...dengan 3 CPUV yang masih on going...Nuffnang dengan baik hati bagi Sally CPUV lagi satu..hehehe...

LINE..? Julie's...?

Apa kaitan dorang kan...? LINE ni merupakan salah satu aplikasi telefon pintar macam whatsapp, wechat, Kakao dan sebagainya...Sally pernah cerita pasal LINE dalam entry aplikasi LINE yang jarang digunakan

Julie's...sape yang tak kenal dengan jenama biskut yang terkenal dekat Malaysia ni kan....baru-baru ni dorang ada lancarkan usaha sama antara Julie's dan jugak LINE...untuk berita lanjut, korang boleh baca dekat SINI tau! :)

ohh! kepada pengguna FACEBOOK dan INSTAGRAM! Ada berita baik untuk korang untuk menang anak patung CONY dan BROWN...hehehe...Julie's dan LINE sedang mengadakan satu peraduan SNAP, TAG & WIN!


  1. Snap a photo of yourself creatively with Julie's LINE cookies. (Cony and Brown)
  2. Share the photo on your instagram / Facebook and hashtag #JuliesLINEcookies.
  3. Stand a chance to win away LINE merchandize.
  1. Grand Prizes x 20 - LINE Brown's & Cony's Plush Toy (35cm) worth RM200
  2. Consolation Prizes x 25 - LINE Brown's & Cony's Plush Toy (18cm) worth RM120
  1. This contest is open to all residents of Malaysia and Singapore of all ages except employees of Perfect Food Manufacturing (M) Sdn. Bhd., immediate family members of employees, affiliates and agencies related to this promotion.
  2. This contest starts from 1st June 2014 until 31st August 2014. Any entries received after 31st August 2014 will not be entertained.
  3. Each participant is entitled to win one (1) prize only.
  4. Only social media submissions that are marked as Public will be eligible for the Contest.
  5. Judging will be based on creativity, originality of the caption and winners are selected based on voting by anonymous staff of Perfect Food Manufacturing (M) Sdn. Bhd.
  6. Winners who fail to contact Perfect Food Manufacturing (M) Sdn. Bhd. within 14 days after the official notification will have their prizes forfeited.
  7. Perfect Food Manufacturing (M) Sdn. Bhd. reserves the right to use all entries for print or any promotion purposes.
  8. By entering the contest, participants acknowledge and have indicated that they are bound by these Terms and conditions.
  9. Perfect Food Manufacturing (M) Sdn. Bhd. reserves the right to change these terms and conditions without prior notice.
  10. The participant represents and warrants that he/she is the owner of the picture and has the authority to use the picture and is not in breach of any intellectual property rights of any party. The participant fully indemnifies Perfect Food Manufacturing (M) Sdn. Bhd. of any claims and liabilities arising out of any infringement or alleged infringement of any copyright material or other intellectual property by the participant.

Sila la join buat mereka yang kaki selfie tu...jangan lupa buat semua syarat-syarat dia...buat masa ni Sally belum nampak lagi biskut dalam tin comel tu..hahaha...kalau ada nanti Sally nak beli jugak...Sally nak sangat BROWN tu...dia comel gila kot! muehehehe...even dalam gambar tu Jong Hyun yang pegang BROWN..hihihi...

btw, jangan lupa KLIK iklan nuffnang macam kat bawah ni kalau jumpa tau!

You Might Also Like


  1. Waaa.. Banyak la masyuk nanti.. Cayalah!

  2. Amboii banyaknya ongoing, jeles akak tau

  3. wow..tahniah ya Sally..banyak nampak CPUV tu

  4. Assalammualaikum.. sally,

    tahniah yer dapat cpuv... moga sally berjaya dalam berblog..


  5. kite pun dapat jugak ni. tahniah sally! :D

  6. serius packaging ni menarik perhatian husna..
    suka kumpul box2 mcm tu..:p


Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!