Capsule by Container Hotel

1:12:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Kadang-kadang bila kita naik penerbangan AirAsia...ada ketika tu kita akan ambik masa yang paling awal..yang dalam pukul 6AM tu supaya tiket murah...dah nama pun penerbangan tambang murah kan..hahahaha....

 

Actually Sally tak tau pun pasal Capsule ni sebelum kak Nadia bgtau..hehehe...tetiba macam excited kejap sebab dia comel..hahahaha...lagipun kita boleh sewa Capsule ni untuk jangka masa serendah 3 jam (RM45), 6 jam (RM70) dan jugak 12 jam (90)..mengikut kehendak masing-masing la...sebab kadang-kadang tu kita bertapa kat KLIA 2 tu malam tu lagi before boarding...

Berkonsepkan macam Container Hotel, kiranya Capsule ni mmg sesuai la kalau utk travelers yang tak bawa barang banyak...macam backpackers kan...surely sesuai sangat sebabnya Capsule ni macam hostel je..hihihi...masa kita check in kita akan dapat access card, locker dan amenity bag untuk simpan brg peribadi kita dan shoe locker sendiri, dan dorang akan bagi selipar untuk kegunaan semasa kita kat dalam hostel tu...ada tempat untuk mandi siap dapat shower gel dgn shampoo lagi..tak payah la nak bukak luggage kita kan...



So far, kalau korang bukan jenis yang cerewet...tempat ni sesuai la untuk korang...incase la kalau flight ter delay ke ape ke kan..boleh la korang berehat kat sini...kalau Sally lepak je mana-mana...tapi InsyaALLAH nak try jugak sekali nanti...


CAPSULE BY CONTAINER HOTEL
Lot L1-2 & 3, Gateway,
Terminal KLIA2, KL International Airport,
Jalan KLIA 2/1, 64000 KLIA, Sepang,
Selangor, Malaysia.
DIRECT RESERVATIONS
Phone: 03-76102020
Email: info@capsulecontainer.com

You Might Also Like

12 comments:

  1. Woah ! Macam awesome je. Nak pergi suka suka lah camni. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...serius dah takde keja ek Nurie??

      Delete
  2. menarik je sally...bila la berkersempatan nak try lepak sini

    ReplyDelete
  3. Macam cantik je tempatnya Kak Sally . Heheheh

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Cantik kan? Huhu...mmg best plak rasa...

      Delete
  5. menarik nyaa.. dalam airport pon sempat lagi diorang ciptae benda2 mcm nih.. memudahkan betul..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab nak bagi kemudahan dekat travelers... Kalau tak nnt ada yg tdo kat kaki lima..hehehe

      Delete
  6. Wahh.. pkhidmatan ni mmg mmudahkn.. ptama kali zara dgr pasal capsule ni

    ReplyDelete
  7. Cantik tempatnya. Tak sabar nak balik Malaysia tengok KLIA 2 ni.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!