Akan hadir ke majlis Iftar Bersama Blogger 2014

12:06:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Dua minggu lepas, Sally ada daftarkan diri untuk majlis Iftar Bersama Blogger 2014 anjuran Denaihati Network dan jugak penaja bersama Al Ansar Health Sdn. Bhd...


In shaa Allah, Sally akan hadir hari ni...walaupun agak busy sebenarnya minggu-minggu weekend ni tapi sebab dah daftar kan...kalau tak hadir rasa bersalah pulak...orang lain ramai yang nak daftar tapi x sempat..kita pulak yang dah ada nama tak nak pergi pulak kan...

Sape yang pergi jugak..? Esok bertegur la...sumpah Sally ni sangat pemalu...hikhik..

You Might Also Like

10 comments:

  1. Semoga dipermudahkan urusannya nanti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Bahrain... ヽ(*≧ω≦)ノ

      Delete
  2. Selamat menjamu selera Sally..

    ReplyDelete
  3. jangan lupa update majlis tu nanti

    ReplyDelete
  4. bestnya kak sally ! Diri ini terlampau jauh untuk terbang ke situ

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sebab sudi datang :)

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  6. Wahh wah wah seronok ni ..Mesti best dapat jumpa ramai2

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!