Saturday, July 19, 2014

Akan hadir ke majlis Iftar Bersama Blogger 2014

Dua minggu lepas, Sally ada daftarkan diri untuk majlis Iftar Bersama Blogger 2014 anjuran Denaihati Network dan jugak penaja bersama Al Ansar Health Sdn. Bhd...


In shaa Allah, Sally akan hadir hari ni...walaupun agak busy sebenarnya minggu-minggu weekend ni tapi sebab dah daftar kan...kalau tak hadir rasa bersalah pulak...orang lain ramai yang nak daftar tapi x sempat..kita pulak yang dah ada nama tak nak pergi pulak kan...

Sape yang pergi jugak..? Esok bertegur la...sumpah Sally ni sangat pemalu...hikhik..

10 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!