Wordless Wednesday! [Reality of Study]

4:56:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments


Nasib la UiTM still pakai meja macam kat sekolah..hahaha..
tapi kat kolej masa diploma dulu mmg meja kecik je...

-___-'

You Might Also Like

14 comments:

  1. UiTM usaha taqwa muliaaaaaa. Tetiba. :P

    ReplyDelete
  2. hahaha.. makin kecik je mejanyaa..:p

    ReplyDelete
  3. kat tuisyen saya pakai meja kecik centu. tak best, semua barang asyik nak terjatuh >_<

    ReplyDelete
  4. hahaha. makin lama makin kecik. kemain susah df nak tulis seriusss

    ReplyDelete
  5. hehe...betul2...mkn lama mkn kecik lak meja kan..kalau time sekolah rendah n menengah ada laci kt meja 2...senang simpan buku

    ReplyDelete
  6. Hehehe makin kecik makin tinggi level belajar ..tak gitu Sally..

    ReplyDelete
  7. HIHI . Tak suka meja kecik . Nak belajar tak selesa . HUHU .

    ReplyDelete
  8. Dulu masa kat U. Ada kawan nak landing tidur kejap kat meja kecil tu..tapi tak boleh..sebab kepala asyik nak jatuh..meja tu automatik terturun ke bawah haha... Dia bangun..lepas tu cakap kuat2 kat dalam kelas.. " Siapa yg invent meja ni mmg genius!.. Dia x bagi kita tidur kat meja ni!" lol

    ReplyDelete
  9. makin tggi study, makin kecik juga meja tuu.. kekeke

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!