[VIDEO] Welcoming speech from CNBLUE for Boices in Malaysia!

12:42:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

video

Weee!~ boleh tak nak buat muka senyum sampai telinga! Hahahaha...macam yang korang tau...Malaysia akan jadi station terakhir untuk konsert Can't Stop Tour macam yang Sally ada cerita dalam entry 2014 CNBLUE Can’t Stop Live in Kuala Lumpur, Malaysia.

Ye...welcoming speech tu pun dah buat Sally rasa...cepatlah wehhhh bulan August...opsss! Jangan dilupakan Ramadhan yang bakal menghampiri dalam kurang lebih 25 hari je daripada sekarang...tapi tak salah kan nak countdown...orang lain dok countdown Raya Aidilfitri...Sally countdown bila CNBLUE nak datang sini..muahahahaha....eh, suka la..kita nak jumpa virtual hubby kita..LOL...Yongie~

okay la...layan Sally meroyan..kang berjangkit pulak kat korang...chow! :)

You Might Also Like

7 comments:

  1. budak ni meroyan cnblue akk stress sbb takpat gi...hahaa... nanti amek picca cun2 lagik tau... fokus...

    ReplyDelete
  2. salam. heee tak ambik tahu sangat pasal ni hehehehe..
    ni mesti peminat setia ni kan :))))

    ReplyDelete
  3. kak sally nk pegi lettew. hehehe :p

    ReplyDelete
  4. sally bukan dah pergi kat singapore aritu??kat Malaysia nie pergi jugak ker??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!