Thank you Umi, Qila, Pip, Azim & Alim.

12:46:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Masa kenduri kakak Sally Sabtu lepas, ada beberapa orang blogger yang sempat datang ke majlis tersebut...termasuk la Qila dan family...mereka sampai agak lewat, time tu katerer sibuk nak kemas..huh! tak consider orang langsung katerer ni...nasib baik la lauk dia sedap..eh?


Heee~ Umi Qila bagi kat Sally kuih...weee~ sedap gila...hari-hari hadap..tengok macam dah nak habis...camne nak mintak lagi ek..? LOL...habis tebal la tu muka nak mintak kuih kat orang...kira kuih pre-raya la ni kan...hahahaha...sedap gila...terutama yang nestum bawah ni...gila punya gila sedap gila...haaa...hambik!



Tapi sayang...tak sempat ambik gambar pun...senang cerita macam mana Qila...macam tu jugak la family dia...daripada Umi sampai la ke Pip, Azim dengan Alim...cecomel je perangai..kecuali Qila..hahahaha....hee~ thanks Umi for this awesome cookies..hehehe..ke Qila yang buat ek?

It's weird...When strangers treat you better than friends.. :)

You Might Also Like

18 comments:

  1. Sodapnyaa nampak kuih warna oren tuu hukhuk

    ReplyDelete
  2. rumah kak sally ngn qila dkt ke? wuu bestnya jemput bloggers datang kenduri. sedap lak kuih yg atas tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dekat dan tak jauh...boleh la...hehehe...kak sally kan ajak semua hari tu :)

      Delete
  3. Huwaaaaaa ! Umiiiiii nak juga. Mane aci kasi Sally jeeee. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. wekkk...Umi sayang kita je..bluwekkk..hahaha :D

      Delete
  4. tengok je pun dah macam sedap, hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tgk sedap...cuba makan...muahahaha...lagi sedap :D

      Delete
  5. sedap sangat sampai banyak perkataan gila kat situ ye kak sally..hahaha..

    ReplyDelete
  6. Heheheheehehhe. Hi kak Sally!!
    Miss me?

    ReplyDelete
  7. Hehehe bukan nestum lah hikhik.
    Yang atas cornflakes,
    Bawah tu coconut love hehe.
    <333333
    Alhamdulillah kak Sally suka hihi. Boleh. Nanti umi hantor lagi ye hikhik.

    ReplyDelete
  8. Bestnya kak Sally. Untunglah ^^

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!