Sweet Heart Watch by Her Jewellery

7:07:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments


Time-time demam ni...mata dok la penat membelek jam tangan baru...hahahaha...sebenarnya jam tangan yang mama bagi masa birthday 2 tahun lepas dah rosak...Sally ni jenis yang cerewet kalau bab jam...sebab Sally tak boleh pakai jam yang tali dia besi...sebab badan Sally sensitif...even cincin, bangle atau rantai pun tak boleh pakai...sape yang kawen dengan Sally mmg bertuah la...sure tak minta barang kemas... 

hahahaha...semalam masa tengok jam tangan swarovski daripada Her Jewellery ni...rasa macam nak beli pulak...dia ada 4 pilihan warna...ada pink, putih, hitam dan juga teal...tapi yang putih ni mmg sangat menarik perhatian...LOL...

Tapi Sally dah beli warna teal...nanti dah sampai Sally share dengan korang ye...

You Might Also Like

12 comments:

  1. Replies
    1. hehehe...warna dia yang menarik perhatian sebenarnya :D

      Delete
  2. wahhh... update kat blog nanti tau..

    ReplyDelete
  3. iman xey pkai tali stretch... mesti nk leather@steel

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. comel tgn yg pakai jugak sebab ada leb leb...

      Delete
  5. Replies
    1. thank you anim..hehehe..meh beli satu :)

      Delete
  6. eh eh dah beli dah?
    hahahahaha thanks kak sally for this sharing nanti pls share sbb qila pun nak beli jam gak T_T
    takleh pakai jam murah hikhok.
    swatch ok tak kak sally?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah beli la dik oii..hahahaha....
      amboi tangan dia..tau pulak jam murah mahal kan...
      Swatch mmg la okay...nak lg okay beli Solvil Titus :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!