Friday, June 6, 2014

Siti & Shahrul Solemnization (Part 1)

Related post and behind the scene, boleh usha entry dah mula bercuti, jadi tukang cat, majlis akad nikah (update pendek) dan jugak DIY veil dan hand bouquet..hehehe...

Part 1 nak cerita pasal behind the scene before majlis bermula la kan..?

Kalau yang dah pernah baca entry family wedding theme, mesti dah dapat agak tema untuk ahli keluarga Sally kan...macam biasa...setiap kali ada kenduri...unofficial wedding planner merangkap adik yang paling comel dalam family yang akan tentukan...so tahun ni Sally decide nak warna royal blue atau electric blue...


Malam tu Sally dera kakak ipar Sally gosok baju semua orang...hahahaha...baju mama, baju abang sally yang berdua tu..baju ibu dengan baju Sally sekali dengan baju dia la..hahahaha...kesian dia...dah la baju kain licin kan...LOL...kesian dia...hihihihi...


Bunga pahar ni kakak Sally buat sendiri...ala-ala macam bunga Daisy kan..? tapi masa dia buat bunga ni Sally tak sempat nak tolong...sebab kelas untuk degree Sally dah bermula...dia buat la dengan mama dan kakak ipar Sally...


Doorgift untuk tetamu...gambar blur sebab Sally ambil dalam gelap...yela...dah nak siap semua kan...lupa nak ambil gambar...official photographer lambat lagi nak bagi gambar...kang basi pulak cerita ni kan...muahahaha...

Berjumpa la di part 2 nanti ye.. :)

10 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!