Siti & Shahrul Solemnization (Part 1)

4:27:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Related post and behind the scene, boleh usha entry dah mula bercuti, jadi tukang cat, majlis akad nikah (update pendek) dan jugak DIY veil dan hand bouquet..hehehe...

Part 1 nak cerita pasal behind the scene before majlis bermula la kan..?

Kalau yang dah pernah baca entry family wedding theme, mesti dah dapat agak tema untuk ahli keluarga Sally kan...macam biasa...setiap kali ada kenduri...unofficial wedding planner merangkap adik yang paling comel dalam family yang akan tentukan...so tahun ni Sally decide nak warna royal blue atau electric blue...


Malam tu Sally dera kakak ipar Sally gosok baju semua orang...hahahaha...baju mama, baju abang sally yang berdua tu..baju ibu dengan baju Sally sekali dengan baju dia la..hahahaha...kesian dia...dah la baju kain licin kan...LOL...kesian dia...hihihihi...


Bunga pahar ni kakak Sally buat sendiri...ala-ala macam bunga Daisy kan..? tapi masa dia buat bunga ni Sally tak sempat nak tolong...sebab kelas untuk degree Sally dah bermula...dia buat la dengan mama dan kakak ipar Sally...


Doorgift untuk tetamu...gambar blur sebab Sally ambil dalam gelap...yela...dah nak siap semua kan...lupa nak ambil gambar...official photographer lambat lagi nak bagi gambar...kang basi pulak cerita ni kan...muahahaha...

Berjumpa la di part 2 nanti ye.. :)

You Might Also Like

10 comments:

  1. Wahh :) Tak sabor nak tunggu part 2 ihiks

    ReplyDelete
  2. Wah ! Biruuuuu mata hitamku. ;D

    ReplyDelete
  3. cantiklah kak. kreatif gituu ehehehe

    ReplyDelete
  4. akak buat bunga daisy? bagilah satu kat saya sempena nama blog saya, Madihahdaisy. XD

    ReplyDelete
  5. Macam warna Super Junior. Eh?

    ReplyDelete
  6. Busy bebenor cik sally ni... Hehe

    ReplyDelete
  7. Hikhik best nyaaa lahai Cuma penat n busy jekan kak Sally hihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!