Sally dan makanan, berpisah tiada.

12:30:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Weh tajuk! hahahaha...serius, kelmarin mmg Sally craving gila nak makan Seoul Garden...habis semua kawan Sally tanya...sape nak teman...biasa la..kita kan Forever Alone...muahahahaha...so, kalau bab makan...takde muka lain la yang nak teman...kalau tak Ain, Ain lagi...LOL...


Ye, craving Sally tak habis Korea gitu..muahahaha...nak Seoul Garden je...ni salah satu sebab Sally kena kawen dengan Yong Hwa kan..? heee~ okay..tau xde kaitan..lalalala....



Seoul Garden yang paling dekat kat KL Festival City, Setapak...gagah la lepas kerja terus ke sana...takut ramai orang masa dinner kan...tapi alhamdulillah...jalan tak jammed, orang tak ramai...itu Seoul Garden ana yang punya... (gelak Aladdin sikit)


dengan baju kerja, tak ingat penat semua..fuhh~ abaikan la muka kanak-kanak seronok makan tu...dia mmg macam tu...happy kemain kalau jumpa makanan....macam menang motor pulak...


Next session lepas kenyang? yeay! kita nak wefieee~ hehehehe...muka berkilat berminyak sebab dok meng"grill" makanan...sedap! alhamdulillah...dah tak craving...tinggal craving nak g konsert je ni..lalalalala~

You Might Also Like

12 comments:

  1. Oh oh oh ! Lama dah tak ke sana. T_T.

    ReplyDelete
  2. Abg Eraz ada plan nak pergi kat KB ni.. Tapi belum sempat..

    ReplyDelete
  3. jeleslah, kak sally ni asyik makan makanan korea je. huhu >< sye tak penah pegi seoul garden lagi

    ReplyDelete
  4. nak p seoul garden gak..! hehe:P

    ReplyDelete
  5. sini ada jugak seoul garden tp tak pernah cuba lg..huhuu..

    ReplyDelete
  6. ini pun tmpt favret liz. tp kan kak sally kalau dkt pak john steamboat pun not bad jgk tau.

    ReplyDelete
  7. Bestnyaaaaaaa kak Sally. Teringin sangat.

    ReplyDelete
  8. dah lame berangan nak pergi tapi tak kesampaian lagi.

    ReplyDelete
  9. teringin gak nak makan makanan korea, tp belum ada kesempatan

    ReplyDelete
  10. fuyooo.. tajuk entry tuu mmg power abiss la sally .. hahaha

    ReplyDelete
  11. Marilah kita sesama "bina" badan ye...hehe.. happy dapat pergi makan sesama & lps ngidam masing2. Hidup makan!! Eh slh.. hidup sally! 😝 loveyou sahabat.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!