Rosak dan hilang arah.

10:48:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments


Pagi-pagi lagi oiii...dah sawan dah Sally...Gambar tu kaitan dia sebab nama bluetooth headphone yang Yong Hwa pakai je sebenarnya..hahahaha...baru je Januari lepas Sally beli headphones...boleh baca kat SINI...masuk pertengahan tahun je dah rosak...dah kalau tak original tu kan...cepat je rosaknya...ada jugak yang tutup mata beli original ni kang...aduhai!


Dah baik punya usha Bluetooth Headphones jenama Sony, tapi part nak bayar tu rasa macam berat je...sedih oii sedih...dah beberapa hari takde dengar lagu...means using headphones la...gagah cari earphones yang lama-lama...tapi satu pun tak boleh pakai...haiya! depression!


Kalau pakai sleeping headphones Sally, mau habis benda dilanggar...hihihi....weehhhh, kena jugak cari headphones baru hari ni...nak ke KWC kejap lagi...incoming business perhaps...doakan Sally!

Esok hari yang gembira.

You Might Also Like

14 comments:

  1. Ahaaaaa no wonder ke mana mana dengan headphone tersayang tu. Ini kisah dia. Sabor ajelah teman.

    p.s : kite tengah dengar lagu I'm A Loner , nak dengar sekali tak. Ekekeke. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...amboi kak...kasaq statement..hiii...

      p/s : kita pakai speaker dah haaa :P

      Delete
  2. haha..jangan la pakai sleeping headphones tu..dah sah2 akan hilang arah dan menambah kerosakan..

    ReplyDelete
  3. sally jangan pakai sleeping headphones tu...alaaa...pejam mata jer lah beli yang original...hew hew hew...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau pejam mata tak nampak nak buat transaction kak :P

      Delete
  4. dah minat punya pasal , nak juga cam yong hwa guna ye ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...takde la kak...tapi yg bluetooth punya senang...sebab takde wayar...xde la rimas :)

      Delete
  5. Replies
    1. entah la nisa...rasanya sebab dia punya kabel kot :)

      Delete
  6. Saya pun rasa susah hati kalau takde headphone. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. same here Farah...sedihnya....sakit jiwa dan raga

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!