PhotoBook daripada PhotobookWorldwide.com

1:50:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Kalau bukak Groupon.my kan...sure la banyak benda nak beli...kadang-kadang tu benda yang bukan-bukan je yang dibeli...dah macam manusia yang duit banyak tak habis-habis..hahahaha....Sally la antara manusia yang tak reti nak simpan duit tu..muahahaha...


Photobook tu kita yang design sendiri...masa promo yang Sally dapat tu baru RM10 je..tu yg gagah beli tu...lepas tu mmg la excited kejap nak buat first photobook tu kan...fikir punya fikir occasion apa...jadi Sally pilih untuk buat photobook masa Sally g Singapore untuk 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Singapore pada bulan May lepas...

Mungkin sebab Sally rasa tu benda yang paling happy buat Sally tahun ni...hihi..nak buat pasal wedding kakak etc...macam tu more to moment dia kan...hehehe...so, why not kita find something yang memorable...huhuhu...ayat...cliche weh! Kalau korang nak tgk apa yang ada dalam photobook tu..boleh la tengok kat Instagram Sally...klik (SINI)

Yang kad kecik tu nanti Sally cerita yang lain pulak..itu pun sama beli dekat Groupon.my

Kan dah kata Sally suka beli benda bukan-bukan..

-___- 

kalau korang nak beli jugak...tapi takde groupon punya voucher tapi korang still nak tempah..boleh la g kat laman web dorang (http://www.photobook.com.my/) .. Sure korang suka kalau korang jenis yang suka benda bukan-bukan macam Sally..hahahaha


You Might Also Like

9 comments:

  1. Cantiknyaaa photobook diaaaaa. CNBLUE habesss. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..dah nama pun konsert deme...mmg la gambor deme je..hahaha

      Delete
  2. amboi kemain sally haha..tak salah kan itu namanya dah hobi hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...hobi yg terlampau...muehehehe.. :)

      Delete
  3. Wah bestnyaaa . Ada yonghwa tuee . Hehehehe

    ReplyDelete
  4. sana sini dah cakap pasal phtotbook even datang dari sumber yg bbeza..
    teringin nak buat satu..T_T

    ReplyDelete
  5. Huhu suatu hari nanti mesti buat satu ! :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!