Nescafe Latte Caramel

2:47:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments


Sape dah pernah cuba Nescafe Latte Caramel yang baru tu..? hehehe...Sally baru je beli semalam...terpedaya dengan iklan kat TV yang nampak macam gila punya sedap tu kan! hahaha...pengaruh televisyen kepada coffee lover macam Sally!

Overall, mmg sama macam iklan...kurang rasa pahit kopi...which is kalau coffee lover macam Sally takkan boleh tahan dengan "kurang rasa kopi"...sedap! rasa caramel yang kuat, bau yang sedap...kalau buat...bawak dalam office yang berhawa dingin...sure semua pandang...hahahaha...


Kepada yang suka rasa kopi yang kurang pekat, tak pahit...Sally syorkan korang rasa la Nescafe Latte Caramel ni...

:)

You Might Also Like

21 comments:

  1. teruja nak mencuba la pulak nie..

    ReplyDelete
  2. memang nk try pun..tpi belum jumpe lagi yg ni

    ReplyDelete
  3. Okay ! Terjebak , balik ni juga beli. :P

    ReplyDelete
  4. Wahh.. Memang nampak best ja bila tengok iklan. Okey, nanti saya pergi cari! :D

    ReplyDelete
  5. sally, ni yang baru ke.. ada jual dah ek kat supermarket?.. Ros tak perasan pulak.. boleh gi cari ni..

    ReplyDelete
  6. blom lg..mcm sedap jgk nmpak kat TV..nnti bile2 nak cuba lah..

    ReplyDelete
  7. pengaryh kuat,, ok balik nk cari!

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum . hm . teringin . tapi tak dibenarkan minum 3 in 1 dah . . T.T

    ReplyDelete
  9. weehu.. nak try test tgk... adakah boleh membantu dlm ketagihan kopi ini?

    ReplyDelete
  10. kena suruh ibu farah try ni ;)

    ReplyDelete
  11. HAHA . Okay, boleh buat stok untuk masuk SEM baru ni . Peneman buat asignment (Y)

    ReplyDelete
  12. Nescafe yang nie tak pernah try lagi..actually lan kurang gemar minum nescafe yang dalam paket nie..Bagi lan nescafe bancuh ngan susu tu lagi sedap rasanya...hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. Uish mcm sodap hihihi
    Nanti kasi umi jelah hehehhheh

    ReplyDelete
  14. peneman di kala mata seakan mau tertutup.hihihi

    ReplyDelete
  15. Sedap nescafe latte caramel ni. Tak pahit, smooth je rasa dia. Memang tak rugi beli tambah pula harga masih promosi. Kat pasaraya boleh minum sample nescafe ni free.

    ReplyDelete
  16. lama dah x pekena coffee..skang hubby asyik ajak minum kt starbucks je..bole botak kepala dibuatnya..hehehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!