Manicure and Pedicure at Amante, Berjaya Times Square.

3:35:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Minggu lepas Sally agak sibuk dengan assignment dan jugak sebab demam yang melanda...so, hampir 3 hari Sally kena MC dan duduk kat rumah...kat rumah bukan rehat pun...masih lagi struggle buat assignment...nak buat camne..part kita yang terakhir...terpaksa la tunggu orang submit baru boleh mula kerja...okay, done with that!

Ahad lepas, lepas hantar assignment dah menghadirkan diri ke kelas 2 jam...Sally tak rasa nak balik jadi Sally pun call Ain dan ajak dia food hunting...hehehe...perempuan, kalau stress je tak makan, dia shopping...gittew~

Sampai la ke BTS, sebab kebetulan Qim akan drop Sally kat station STAR...berjalan...makan...pastu saje la jalan-jalan dengan Ain...sampai la terkeluar ayat...

"Weh, jom teman aku buat mani pedi..."

Sumpah lahai...Sally ni bukan jenis yang jaga kecantikkan...nak ke manicure pedicure lagi la....tapi sebab Ain nak buat jugak...Sally ikut jela dia...kalau Sally, prefer lagi urut badan...sambil mencari-cari kedai yang sesuai dekat BTS tu..terjumpa la Amante...


Masa melangkah masuk tu...nampak macam agak ekslusif...dan harga dia agak mahal sikit berbanding kedai-kedai lain yang kitorang tanya...tapi mungkin sebab decoration dia yang cantik tu...jadi rasa nak masuk jugak...hahahaha....



Overall layanan dia sangat la best, siap dapat teh halia panas lagi...mmg tenang...lagu background dia pun mendayu-dayu...Sampai rasa nak tertido....daripada meneman, tak pasal-pasal Sally pun terjebak sama...melayang-layang duit depan mata...benci Ain..benci...hahahaha...overall okay la...even buat manicure and pedicure yang basic je...rasa jugak la seronok sebab badan kena belai kan....


Kalau korang rasa nak pergi, boleh la ke BTS tu...tingkat 6...senang je cari dia sebab rata-rata kat tingkat 6 tu mmg tempat untuk beauty and health...Cari je kedai Amante...okay?

p/s : Seriously, I need full body massage!

You Might Also Like

12 comments:

  1. Okaylah ! Nak pergi jugalah nanti , Sally sila sponsor. ^^

    p.s : sally 21 ni tak jadilah , last minute photog kite tukar tarikh nak shoot. Y_Y.

    ReplyDelete
  2. sekali sekala manjakan diri..huhuhu

    ReplyDelete
  3. Sekali sekala memanjakan diri

    ReplyDelete
  4. Tak pernah lagi buat pedi dengan mani

    ReplyDelete
  5. wah , bercahaya lah kuku tu ...

    ReplyDelete
  6. eh kalo nana pun prefer urut bdan..tapi xpernah pun ke spa mani pedi bagai.hihi:) bestnya sally..lama da nana xke bts tu..

    ReplyDelete
  7. Bestnyaaaaaaaaa qila takpernah meni pedi oi hihihi

    ReplyDelete
  8. Me tooo....I really need full body massage

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!