Keywords : Gambar mak Jung Yong Hwa

10:31:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments


Haip..haip! Sape yang search pasal my virtual mother in law ni..? Hahahahaha...mungkin lepas baca pasal entry apa yang jadi masa birthday Jung Yong Hwa, jadi ramai yang nak tau pasal mak Yong Hwa...Mesti semua orang nak tau cinta hati Yong Hwa yang sorang ni yang dia bawa berjalan kat tepi pantai tu kan...

So, presenting to you... my virtual mother in law...


Hahahaha...cantik gila kan muka omma...tapi gambar kat atas tu masa tahun 2010 kalau tak silap la..hahaha...lupa nak follow up pasal omma...ingat kat anak dia yang super handsome tu je..muahahahaha...

Omma, Me Ahn He Yo ... (Mak, saya mintak maaf)



So, kat atas tu gambar latest mak Yong Hwa...gambar ni diambil masa dekat airport pada hari birthday Yong Hwa ahad lepas...hihihi...still sama, still cantik..macam Sally..eh?

Dah..yang mana tukang search tu...dah kenal kan..?

kbai.

You Might Also Like

21 comments:

  1. Ramai uga mencari JODOH ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak...tapi tak tau la dah jumpa ke belum...eheee~

      Delete
  2. mak cantik anak hensem. kena dah tu

    ReplyDelete
  3. Cantik gmbr mak nye punkn... Ptt la ank dia hensem...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tak tgk gambar ayah dia lagi..handsome owww :D

      Delete
  4. hehehe saya tak kenal pun pelakon Korea. yang saya kenal Joong Kok dan Kwang soo itupun sempat tengok kejap running man

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah kenal pun takpe ... lagipun dia penyanyi .. hehehe :)

      Delete
  5. Replies
    1. tunggu sampai ada org search nanti ye..muehehehe

      Delete
  6. Hehehe ingatkan org nak tgk anak jer ...mak dia pon org nak kenal jugak hehehe.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu belum lagi yang cari future girlfriend dia kak..hahahaha :D

      Delete
  7. Omma dia memang cantik. Sebab tu anak super duper hensem sweet semua ada. Amek ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pastu menantu dia pun comel gila nak cadbury kan! hahahaha :D

      Delete
  8. Cantikkkkkk. Patut YongHwa hensemmmmmmm!

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. dah tak tau nak search apa dah kot..hahahaha

      Delete
  10. Ya tuhan...mak dia carik bapak x cari ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab Sally takde cerita pasal ayah dengan abang dia..takde la org cari kak :P

      Delete
  11. hahaha..ada jgak yg cari mak yong hwa ye..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!