Keywords : abang Sally..?

4:07:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments


Suka la korang ni...suka cari benda yang lain daripada yang lain dalam blog Sally ni...kelmarin korang cari pasal mak Jung Yong Hwa...hari ni dok cari abang Sally pulak...hmmm...ni suspicious korang ni..hahahaha...sampai hati...takde orang pun search pasal Sally...sentap setahun!

Hahahaha...korang cari abang Sally kenapa..? ohh..sebab Sally selalu mentioned dorang tapi takde gambar ek..? Hahahaha...Sally ada dua orang abang...yang along belum kawen, yang nombor dua dah kawen tahun lepas...hihihi...


Yang sulung tu nanti nak cari...aiyark! dalam pendrive ni takde la pulak..hahahaha...esok lusa Sally update balik bila dah jumpa gambar dia ek...yang atas ni abang Sally nombor dua yang dah kawen...

You Might Also Like

17 comments:

  1. best tak ada abang? kite takde abang.. abg sayang je ada ngeehhh hehe

    ReplyDelete
  2. amboi! ada yg search abg sally. haha!

    ReplyDelete
  3. Saya tak bersalah. Hihihi..kenapa cari abang Sally? :D

    ReplyDelete
  4. sampai ke abg diorang search yer sally :D

    ReplyDelete
  5. Ooo...ini abg sally rupanyaaaa...hihihi...x sally akak x cari pun keywords tu..sumpah!!! Hihihi

    ReplyDelete
  6. hmm dalam pikiran sy first time baca entry ni . pasal abang sally yang upin ipin tu . hihihi . mybe dia maksudkan abang sally yang tu kot . :P

    ReplyDelete
  7. suka nak beripar dgn sally lah tu ... hehehee

    ReplyDelete
  8. bestnya ada abang . Hehehe bukan diriku yang search abang kak sally . Hehehehe awek yonghwa kim salam kat yonghwa .

    ReplyDelete
  9. eh, sampai begitu sekali obsesnya diorang dengan Sally ni..kagum2 :D

    ReplyDelete
  10. hahaha...orang tu minat abg sally tu

    ReplyDelete
  11. Hahahaa Abang Sally la pulak ...nah ambik kau ni dia abang Sally ..saper yng nak kenal tu hehhehe ..
    Singgah menabung mr nuff kat sini

    ReplyDelete
  12. hehe...biaselah tu sally..besok nnti cari apa pulak? lol

    ReplyDelete
  13. Haha... Akhirnya kenl lah abg sally..

    ReplyDelete
  14. ada yg nak kenal kot..hehehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!