Happy 26th birthday Nickhun 2PM!

8:54:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Hahahaha...tetiba kan wish birthday Nickhun...percaya la..ni bukan niat Sally nak wish...tapi sebab kakak Sally dah sah jadi isteri orang...bak kata dia..kena setia dengan suami je...walaupun dia minat gila kat Nickhun...muahahahaha...kesian..kesian...so, Sally wish kan on behalf je ni...ihiksss...kalau tak caya kakak sally minat kat Nickhun, boleh baca entry SINI...

So, Happy 26th Birthday Nickhun!


Nickhun merupakan salah seorang ahli dalam kumpulan 2PM dan bernaung dibawah JYP...Walaupun bukan kelahiran Korea, tapi Nickhun agak popular di Korea disamping kumpulan 2PM dan jugak bila dia reveal yang dia bercinta dengan Tiffany daripada kumpulan Girls Generation (SNSD)..boleh baca entry KhunFany...
 

Lebih dikenali sebagai Prince Khun di Thailand, ternyata Nickhun mmg sangat la popular di negaranya sendiri dan juga Korea....hopefully akan semakin berkembang kerjayanya...

saeng-il chu-ka-hae, Khun-shii...

You Might Also Like

10 comments:

  1. HAPPPY BIRTHDAY KHUNNIE ! Muehehehe . Dah 26 dah . Aish . Sis Sally jangan lupa kirim salam kat nickhun ye . Cakap Nik kirim salam kat Nickhun . Ehh nama dah nak sama . Mueheheh :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...kirim salam je ke Nik? lain-lain takde?? hahahah...tuu diaa...dah ada jodoh nama nak dekat :P

      Delete
    2. Nk kirim ....... hahaha kirim bawak balik sini boleh ? hahah tu la kan . ckp kat kakak sis sally , pass kat nik je lah . Ehh ke nak kasi yonghwa ?

      Delete
    3. bawa blk sini tu nnt akak cuba fikirkan...dia mmg dah redha dah tu..hahaha

      berani ke mintak Yong Hwa kat akak? **simpan pisau kat belakang**

      Delete
  2. nickhun!!! *melting* happy bday oppa!hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. **sally bawa mop jumpa niesa**

      hahahaha....boleh pulak dia mencair kat sini -_-''

      Delete
  3. salam. alamakkk..comelnya! pinjam kejap bole? hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam...hahaha...ambik la...Sally xkisah pun..hahaha

      Delete
  4. Tak mcm org Thailand pun kan ;D hee

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!