Happy 26th Birthday Jung Yong Hwa!

11:31:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

22nd June 2014!


Happy Birthday my virtual hubby!

Ohh...sampai macam tu sekali dia punya excited...semalam Yong Hwa dah selamat sampai ke Busan, Korea untuk konsert 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Busan...kalau korang nak tau...Busan merupakan kampung kepada Yong Hwa dan Jong Hyun...so, kira semalam sambil menyelam minum air la kan...walaupun skrg masih belum pukul 12am kat Malaysia, tp ada perbezaan masa sejam antara Korea dan Malaysia... Jadi skrg kat Korea dah pukul 12am...

Konsert 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Busan telah pun berlangsung dengan jayanya dan kali ni Yong Hwa dapat celebrate birthday dia dekat rumah! wehh...serius, kadang-kadang kesian dekat dorang sebab nak jumpa family, nak balik rumah pun bukan main susah kot....dia punya excited sampai Yong Hwa update official twitter dia 4 kali dalam masa sejam...sebelum ni nak tunggu dia update satu pun bertahun...(okay, takde la setahun)


To beloved virtual hubby,

Happy birthday, my love!

May your day be super bright and super special!

I hope that your birthday is beautiful, wonderful, and full of love...just like you!

Celebrate! You deserve the best.

생일 축하합니다! 항상 건강하시고 행복하세요!
(Happy birthday! Always stay healthy and stay happy!) 

이 특별한 날에 너의 소원이 모두 이루어지길!
(And may all your wish come true on your birthday!)

Please stay healthy, stay awesome, stay handsome and please don't get married before I do..hahaha..otherwise...ffuhhhh~ I really can't continue...

You Might Also Like

14 comments:

  1. happy birthday yong hwa. dah 26 dh umur dia :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kat dunia ni baru je 25 tahun...tp sebab kat Korea, dah 26 la :)

      Delete
  2. Amboi , happy bufday buat buah hati Kak Sally . HIHI >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, terima kasih kawan kepada buah hati Yong Hwa :P

      Delete
  3. hp bday kat buah hati sally..26 thn sweet macho bergaya
    dialek busan ada lain sikit kan..ada tgk dlm running man aritu
    menabung nuff sini - kempen invest smart

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...thank you on behalf la ek kak..hahahaha...yup..Busan punya dialek mcm kampung sikit...

      thanks kakak :)

      Delete
  4. Replies
    1. amboi abang pha is...jangan nak perghhh sangat!

      Delete
  5. happy bday yong hwa! sally bg hadiah apa kat dia ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kakak! hehehe...bagi ape..? hmmm...flying kiss dr kejauhan je kak...

      Delete
  6. baru 26 thn dah success n byk harta ... artis Malaysia tak blh jadi cam dia wpun msia lbh besar drp korea selatan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...hehehe...sebab dorang semua kak bermula dr bawah...lgpun muzik kpop diterima kat luar...tak macam lagu kita...

      Delete
  7. Happy birthdayyyyyyyy YongHwa.. Saranghae! ^_^ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...haip! thanks on behalf :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!