Gathering KLIK @ Kumpulan Peminat CNBLUE (BOICE)

12:08:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

Calling for all BOICE's in Malaysia!

Hehehehe...saya! saya! tetiba jawab sendiri kan...yela...yang Sally tau, Sally sorang je yang minat CNBLUE...yang lain minat member je kan..?

Tapi tak kisah laa...ni Sally ada satu berita baik kepada yang minat atau tak minat CNBLUE, tapi nak join official Gathering KLIK @ Kumpulan Peminat CNBLUE (BOICE)...boleh la baca entry ni sampai habis..hehehe....


Dianjurkan oleh majalah KLIK dengan usaha sama CNBLUE - Boice of Malaysia (official fans-club in Malaysia), gathering ni akan melancarkan pelbagai aktiviti yang best berkaitan CNBLUE dan BOICE, ada nak prepare something untuk incoming birthday Yong Hwa & Min Hyuk serta berkongsi informasi tentang konsert mereka yang bakal diadakan pada 9th Ogos 2014 nanti...

Tarikh : 15th June 2014
Masa : 12pm - 4pm
Tempat : Kumpulan Media Karangkraf Sdn Bhd, Shah Alam
Bayaran : RM20 (seorang)

Kalau ada yang nak join, korang boleh PM direct kepada CNBLUE - Boice of Malaysia dan dorang akan balas dengan segala details untuk reservation serta bayaran...kalau ada yang nak join, bgtau Sally ye..boleh main gimme-gimme five kat sana! hehehehe...

p/s : nak join tak Nurie??

You Might Also Like

5 comments:

  1. Jumpa peminat cnblue tak best... nak jumpa cnblue...hahaaa

    ReplyDelete
  2. Deymlah !! Ada orang kawen kot Ahad tu. Pergh pergh perghhhh panasssss. T_T.

    ReplyDelete
  3. Enjoy your time kat sana, kak Sally

    ReplyDelete
  4. Hihihi go kak Sally gooo
    Have fun nantiii hikhik.
    Kesian kak nurie melepas muahahaha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!