Forever Etude baby!

3:00:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Hehehehe....dulu dah pernah cerita dalam entry Etude House in the house baby! , saje nak cerita lagi...ni kisah kelmarin...Selasa...ye...tau lambat sangat kan cerita...lepas g makan, terus la Sally berjalan...at first nak beli pin tudung sebenarnya...tetiba..serius..secara tetiba jumpa Etude House! Sally mmy suka beli barang Etude, semua best..semua wangi...!


Macam biasa...kalau Sally masuk ke Etude House, benda pertama cari...sure la face mask dengan hair serum...pasal hair serum korang boleh baca entry Hair Serum from Etude House. Serius...kalau korang jenis ada masalah rambut...boleh cuba serum...face mask AC Clinic tu sesuai utk orang yang ada masalah muka...serius tak tipu! kalau ada masa nanti Sally review pasal AC Clinic punya produk...


Lepas tu terbeli eye liner....yang ni gel tapi cepat kering...yang penting tak comot dan water proof..hehehe...


Pastu dapat free gift foundation dengan vacance wish kit...dalam tu ada 2 jenis body wash yang berlainan bau, body lotion and freshner toner..hehehe....


Err...background tu mohon abaikan..hehehe...hooray!
duit bulan ni dah habis shopping!

-___-''

You Might Also Like

10 comments:

  1. Woooaaaaa best best ! Background belakang tu lagi best. :P

    ReplyDelete
  2. comelnya pencuci muka dri etude. tk penah pakai lagi

    ReplyDelete
  3. ingatkan gambar background tu free gift. hahaha Lol

    ReplyDelete
  4. Tak pernah lagi cuba Etude punya product.

    ReplyDelete
  5. Wow shopping ^_^ shopaholic sungguh

    ReplyDelete
  6. part paling best kalau shopping dpt free gift..hehehe..

    ReplyDelete
  7. akak suka gak beli etude house especially dia punya bb cream . tapi salu nya beli online ja sally . murah ^_^ kat kedai dia harga dua kali ganda .,

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!