Fans project for incoming JYH & KMH birthday.

11:04:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

Bulan June merupakan bulan kelahiran kepada Jung Yong Hwa dan jugak Kang Min Hyuk daripada kumpulan CNBLUE...hehehe...so, sebab kan jauh...banyak fans daripada dalam dan jugak luar negara buat pelbagai aktiviti sempena hari kelahiran mereka ni...


Untuk menyokong mereka, Sally pun join jugak laaa...hahahaha...which is yang Malaysia punya masih belum buat apa-apa lagi or incoming kot...Sally pun tak pasti..heee~ yang gambar kat atas ni merupakan salah satu aktiviti..."greetings from Boice around the world" yang dijalankan oleh fans daripada Philippines...


Tahun ni Kang Min Hyuk dah menginjak umur 24 tahun (kalau kat Malaysia dia baru 23 tahun)..Hee~ dah makin matang dah dia...mungkin sekarang sebab dorang banyak expose diri di luar negara...jadi dah mula pandai bawa diri...bagus laa... (nampak tak statement macam mak-mak..?)


Ohh cinta hati! melting tahap melampau Sally kat rumah ni...hahaha...bukan sebab tgk Jung Yong Hwa..tapi sebab cuaca dan badan panas demam.. (statement cover diri sendiri)... muahahaha ... tahun ni Jung Yong Hwa dah masuk umur 26 tahun (kalau kat Malaysia dia baru 25 tahun).. Oppa! you're getting older and matured at the same time...hehehe...Tahun ni jadual CNBLUE sangat pack...sampai tahap dorang punya eye bag tu kalau letak sebelah panda 25 juta Malaysia ni...boleh kalah panda tu.... (sangat metafora)

Nanti kalau dah release yang dah siap punya, Sally kongsi dengan korang tau! hehehe...sebab Sally still lagi tunggu dorang untuk prepare benda tu...huhuhu....sila menanti dengan sabar ye! **merujuk kepada diri sendiri sebenarnya..muahahaha

You Might Also Like

6 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!