Pakej Murah Seoul 2017

Lazada Malaysia

CPUV 5 - Stadium Astro World Cup P...

10:41:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments


Alhamdulillah...dapat lagi CPUV daripada Nuffnang harini...mulia sungguh hatimu..gittew~ CPUV yang kedua dah pun selamat di simpan dalam tabung earning tu..hehehe...sekarang ni ada lagi 3 CPUV yang tgh menari-nari...mohon klik kalau nampak ye...thanks!

Hahahahaha...actually Sally tak tau CPUV ni untuk apa...nanti kalau dah ada idea pasal ape sally update balik..muahahaha... ^^,

You Might Also Like

22 comments:

  1. wahhh banyak cpuv ongoing ye, congrats tau :) murah rezeki sally

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Moga moga lebih byk lg di masa depan ;)

      Delete
  2. Wah banyak jugak Sally dapat CPU..Tahniah Sally ..Ok Kak Lya singgah MENABUNG Mr Nuffie

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kak..rezeki Allah bagi :')

      Delete
  3. Alhamdulillah rezeki dan tahniah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dan tahniah jgk buat Mat Nor :)

      Delete
  4. Replies
    1. hehehehe...alhamdulillah...terima kasih :)

      Delete
  5. alhamdulillah boleh wat blanja ayam apa eh hari tu..lupa plak..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belanja ?? ouh...tak tau perkataan tu...xpernah jumpa dlm kamus :P

      Delete
  6. Replies
    1. alhamdulillah..hehehehe...rezeki Allah bagi :)

      Delete
  7. Replies
    1. alhamdulillah..hehehehe...rezeki Allah bagi :)

      Delete
  8. Banyaknya kak Sally! Nad tgh ada 2 je on going. Betul lah rezeki nak makan ayam ni hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela...org dah tak nak bawa kita...nak makan sendiri kena la kerja kuat..eh? :P

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!