Bila bos hilang 2 minggu~

10:47:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

Dua minggu lepas, bos Sally hilang...bukan la hilang ke culik ke hape...dia menghilang g main golf...ohh..kalau bos SAlly main golf takde nya kat area Malaysia ni haaa...bukan la tak pernah...selalunya dia akan ke Kelab Golf Negara Subang, tapi kalau ada tournament kat overseas pun dia akan join jugak...

So, dua minggu lepas dia hilang...ingatkan kejap je...sampai ke Melbourne haa main golf..LOL...selalunya kalau dia g main golf, dia akan balik dalam kurang lebih 3-4 hari...tapi ni hilang sampai 2 minggu plak...rupanya dia sambung holiday ke London pulak bawak family dia..kan tgh cuti sekolah....

Last two weeks pun Sally banyak cuti kan, masuk kerja Isnin lepas ada benda ni atas meja...


Yeay! dapat clutch daripada London...biasa la bos kan...kalau g mana-mana sure ingat kat staff-staff dia yang comel kat office ni...dapat la sorang satu..muahahaha...masa dia g Paris-UK-London last year pun dia ada jugak bagi hadiah, boleh usha entry SINI...

Lepas ni berjalan bawa clutch merata la...lalalala~

You Might Also Like

13 comments:

  1. Alahhh ! Bestnyaaa dapat boss macam ni. Kalau kita ? Harooommm. T_T.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...alhamdulillah la dapat bos yang understanding gini.. :)

      Delete
  2. bestnya dapat bos yg baik! untung sapa jadi pekerja bos tu, selalu dpt buah tangan dri luar negara :D

    ReplyDelete
  3. Untung lah ada bos murah hati ^_^

    ReplyDelete
  4. Untungla... pas ni swoh dia main golf kat paris plak...hheee

    ReplyDelete
  5. Bos suka main golf, pekerja dia? jangan mengular pula hahah

    ReplyDelete
  6. pergh bestnye..dhsyat bos sally men golf smpi obesea..

    ReplyDelete
  7. Wah cantik banget clutch nyaaaa heeeee naak boss cemtu jugak hmm

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!