Advanced and belated birthday gift!

11:51:00 AM Sally Samsaiman 18 Comments


Kebelakangan ni Sally suka gila usha barangan daripada Groupon...kadang-kadang tu benda tah pape yang Sally beli..hahaha...habis duit kat situ je...yang tak boleh tahan boleh pulak tertarik nak beli maggi in cup tu...sabar jela...macam la kat kedai runcit takde...

Eh, kenapa macam jauh lari mukadimah ni..hahahaha...okay la..straight to the point...jam-jam kat atas ni Sally beli untuk kawan baik Sally...yang Sally kenal since daripada zaman diploma lagi...sampai la sekarang dan InsyaAllah sampai hujung nyawa Sally nak dorang sentiasa jadi sahabat Sally....

Syifa' Azhar, Hidayah Zakaria, Athirah Razak...

Dorang sentiasa ada masa susah senang Sally kat kolej dulu...ibu pun dah sayang dorang...lebih daripada Sally pula tu...dia lagi risau kat dorang daripada Sally...muahahaha...tak jeles pun...cuma rasa bahagia sebab ibu ada additional 3 orang anak perempuan...hahahaha....


Birthday Syifa' dan Hidayah akan berkunjung dalam masa terdekat ni...disebabkan Sally belum pun sempat lagi bagi hadiah birthday kepada Iera...so, kira sekali je la Sally belikan....tak mahal pun harganya...tapi bila tengok jam yang sama design...tetiba rasa macam BFF sangat kan...Sally pun terbeli satu utk diri sendiri..hahahaha....


Thanks la kepada Groupon sebab service yang mantap dan sangat pantas...hehehehe....lepas ni boleh beli lagi...eh? Hahahaha...tak sabar nak bagi dekat dorang nanti...pastu amik gambar tangan masing-masing...eh, macam sweet pulak kan...comelnya comelnya....

p/s : Cuba teka Sally punya yang mana..? Senang sangat kan....

You Might Also Like

18 comments:

  1. Eh eh kite punya takde ? Hahaha. :P

    ReplyDelete
  2. Wahh cantiknyerrr ..bagus Sallay ni sentiasa menghargai sahabt ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...comel kan kak??!! dorang jela sahabat yg ada kak :')

      Delete
  3. Replies
    1. eh eh kak oii...senang sangat ek jawapannya :P

      Delete
  4. Kak Sally kan minat CNBlue, dah tentu-tentulah warna biru..hahaha...Untuk azzwar xde ke? errrmmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...camtu sekali panjang description :P

      Delete
  5. Replies
    1. heeee~ kak sally pun tutup mata je beli :D

      Delete
  6. oh my. i'm so touch.. ahakz.. sgt gediks di situ... lalalala :D muchos thanks doraemon ku.. lalalalala :D dah tak jadi surprise kn? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon nanges guling-guling...hahahaha...

      mmg tak niat nak buat surprise pun....malas nak simpan lama-lama :P

      Delete
  7. Replies
    1. sebagai tanda ingatan...mana tau kalau satu hari nanti kita takde ke kan.. :')

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!