Yeah baby! I'm in Singapore!

2:08:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Ramai yang tanya...betul ke Sally g Singapore..hahaha...

Well, yes baby! I'm in Singapore...bukan berjalan-jalan...tapi just nak attend konsert cinta hati Sally berempat tu...sila panggil sally gila ke, obses ke...yang penting sally dah ada kat sini dah pun...hehehe...ada lagi 7 jam sebelum konsert bermula...sally dah ada kat stadium sebab flight awal kan...lagipun kalau duduk kat hotel...bukan ada benda nak buat...

Hehehehe...happening gila kat sini...lagi 2-3 jam CNBLUE akan datang untuk buat rehearsal..tapi mmg tak dapat pun nak jumpa...takpelaaa...malam karang kan ada...still boleh jumpa...sekarang nak berjumpa dengan BOICE Singapore...pastu nak kena jadi volunteer kejap untuk Yellow Ribbon Project dan jugak Rainbow Sea Project yang sally dah cerita minggu lepas....


Kerja volunteer nanti sally cerita lain ek..? haihhh...camne nak beratur nak beli merchandise ni kalau dah jadi volunteer...hehehe...hari ni nak join semua giveaway, quiz and etc...nak menang banyak-banyak! hahahaha...InsyaAllah la kalau ada rezeki....

Ohh! ada banner untuk incoming birthday Lee Jong Hyun! besar gedabak kot! hahahaha...lepas Sally sign nanti...sally tunjuk...kalau nak tengok cepat...pi follow kat instagram ye..hahahaha...promote kejap! Kalau sempat Sally update lain...

got to go! :)

You Might Also Like

18 comments:

  1. Wahhh... mesti Kak Sally gembira sesangat ni.. Apa2 pun have fun ye..:))

    ReplyDelete
  2. wahhhh.... dahsyatnya.. all the best kat sana ya sally...

    ReplyDelete
  3. bestnya kak sally. hehe :D nak ole ole satu, haha ^^

    ReplyDelete
  4. tegar sungguh . enjoy ya ...

    ReplyDelete
  5. Jeles !!! wek.... tengok on9 je la nanti... kirim hi je la kat mamat2 ni...

    ReplyDelete
  6. Wah.. Bestnya... Pnh smpi lagi..tgk dr jauh pnh la..

    ReplyDelete
  7. perrgghh . sanggup nye kak. best aaaaaaa

    ReplyDelete
  8. Akakkk kite jeles ni!
    Kirim salam Yong Hwa. ;)

    ReplyDelete
  9. Nak tengok banner Jonghyun! Keke :D

    ReplyDelete
  10. patotla pon.. hehehe..
    jaga diri!! :)

    ReplyDelete
  11. Kak Sally !! Belanja gambar jonghyun banyak2 ^^ hehe

    ReplyDelete
  12. Wow....mmg sally sgt2 fanatic la dear....have fun..

    ReplyDelete
  13. Thank you for your live update dekat group haritu Sally maduku. :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!