Wesak Date.

10:48:00 PM Sally Samsaiman 31 Comments

Happy Wesak Day!

Kau dah kenapa Sally..? heee~

Hari ni bercuti...lepas balik daripada Singapore, teringat pernah set date dengan Qila budak #Invisible tu yang nak g makan Korean foods...almaklum laaa...sally ni kan forever alone...takde kawan..takde orang nak teman kita g makan...ingat lagi entry Yuk Gae Jang?


So, semalam pun Sally contact la dengan Qila dan jugak Geng Blogger Gila Hashtag...nak tanya sape yang available untuk keluar hari ni...ada la few person yang respon...termasuk la madu sejatiku, Nuriesya Nadia...yang si Qila mmg wajib la kan...dah dia yang janji..heee~ Qila siap bawak bodyguard dua orang kot...adik dia si Pip dengan Azim...


Sebabkan pagi tu ada keja sikit...dalam pukul 11.15am camtu dah sampai Ampang Point...bajet orang pertama..sekali si Qila sampai dulu..hahaha...si madu mmg macam biasa la...lambat! heee~ takde la lambat pun...sebab mmg kita janji nak jumpa pukul 12pm bukan awal pagi..hahahaha....

Manusia anti-sosial.
Nak tau makan ape...koramg tengok la entry si Nuriesya & Qila...sama je pun...malas betul la nak upload gambar derr...nak cucuk kabel pun malas...hahahaha...actually dah mengantuk ni...hahaha...tapi gagah jugak nak update...tak nak kalah kan dengan dorang berdua...gila laju laaa dorang update...heee~

Overall, I think I just need a real friends...to enjoyed the life that I had.

You Might Also Like

31 comments:

  1. amboiiiihhhh..pengisian masa lapang yang ohsome!
    untung lerrrrr madu2 sejati jadik bff pulak...kikikii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...madu je boleh jadi geng..kalau bini dia sure tarik rambut..hahahaa

      Delete
  2. sedapnyaa nampak makanan Korea tu ye....

    ReplyDelete
  3. Seronoknya keluar makan dengan Qila. Makan makanan Korea lagi! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. lorrr...dengan qila je seronok? aishhh....nmpk sgt nak jmpe qila je -___-''

      majok ahhh

      Delete
    2. Habis, takkan nak komen dekat entri kak Sally, "seronoknya kak Sally keluar makan dengan kak Sally?" hihi :D

      Delete
    3. Komen la...nak jugak jumpa kak sally! hahahaha~

      Delete
  4. Replies
    1. tu la...bila dapat jumpa dengan Lya ni!

      Delete
  5. ouh!bawak bodyguard..ptt la..eh..mcm xde kaitan komen..haha..okbai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, Niesa pun ada bang jugak kan....hehehehe....erk! sama mcm xde kaitan :P

      Delete
  6. Hahahaha madu sejati okeh ! Kurlasss kau jah. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. harusssssnyaaa laaa....kan cinta hati kita sama...hahahaha...tapi bini dia sure wa potong rambut dia nnt!

      Delete
  7. sedapnya.. teringin nak makan makanan Korea ni =)

    ReplyDelete
  8. Saallyyyyy.... baru sempat singgah sini... hihi.. makan2 mmg best! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ta dah rindu lama baru muncul..majok..majok...hahahaha... :D

      Delete
  9. Replies
    1. mama meh la datang sini...huhuhu...nak jumpa mama jugak...

      Delete
  10. haipp pasal pe malas sgt nih?? g tepek gambo tu skrg hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...takpe la kak..lain kali...lain kali sally tak malas :P

      Delete
  11. kata takde kawan nak makan tapi selalu update citer mkn ngan kengkawan...hhee

    akk tag sally..hehee

    http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-from-anis.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...sally takde kawan yg mmg kawan kak...

      okay! nnt sally jawab!

      Delete
  12. Hu hu hu. X sempat nak masak pun smlm. Dok ulang alik pi spital je hr cuti nak masak apanya. Akk msk msk kat spital je dik oiii

    ReplyDelete
  13. seronok jer dpt mkn dgn bff blogger . sodap jer nampak makanan tu ...

    ReplyDelete
  14. YOU NEED REAL FRIENDS??!?!?!?!!?!!
    AM I NOT REAL ENOUGH FOR YOU?!?!?!

    Hehehehehhee saje je caps lock. Hahahahah.
    Uish. Tak sangka janji qila dah ditunaikan.
    Kalau tak, mampos kena dgn kak sally ihihii.

    Eh ah sudah.........
    Satu lagi perjanjian qila dah terrrbuat dgn kak sally semalam muahahahah.
    Cant waittt <3
    hehehehehehe.
    Kak sally jgn sedih sedih ok.
    Inshaallah nanti jupo lah tu dgn your true love eh salah.
    True friend hihihi.
    Mungkin dia boleh bertukar jadi love?
    Wah....

    ReplyDelete
  15. Happy wesak date! Well spent hihi thanks tau kak sally <333
    you taught me lots of korea things n stuffs &
    boice & memacam ah.
    Hihi.
    Tak sabarnya nak tunggu kak sally kahwin hoorey hoorey~

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!