Virtual hubby going to Bangkok.

4:00:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Baca tajuk je terus rasa macam nak karate sally kan..?
takpe..jangan risau...biar sally karate kan diri sally sendiri..hahaha...
setelah tamat konsert 2014 CNBLUE LIVE ‘CAN’T STOP’ IN SEOUL beberapa hari lepas..pastu sambung pulak konsert dua hari kat Yokohama, Japan untuk promote album Jepun terbaru dorang...CNBLUE dah selamat sampai ke Bangkok pagi tadi untuk 2014 CNBLUE Live ‘Can’t Stop’ in Bangkok yang akan berlangsung pada hujung minggu ni...boleh refer ke ENTRY ni...

Macam biasa la...tahap meroyan sally bila CNBLUE berada berdekatan dengan Malaysia mmg takkan dapat dibendung lagi..hahahaha...harap maaf ye...jangan la marah ittew~

CREDITS : CNBLUE THAILAND FC
spotted Yonghwa eating chewing gum..hahaha...yang tu statement yang dorang tulis ek..sally copy je pun..hahaha...yeay! CNBLUE dah selamat sampai..LOL...padahal kat atas tadi dah bagitau dorang dah sampai...

p/s : Kenapa sally tgk Bangkok dengan Malaysia dekat je dalam Google Earth.

*menenangkan hati kat bawah meja kerja..srooott srooot...

You Might Also Like

10 comments:

  1. Huwaaaaaa ! Untunglah ada orang tu nak jumpa hubby dekat Singapore. #Cintadisingapore. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoi Hoi...habis satu kampung bg tau kan! #MaduMulutTempayan

      Delete
  2. menguap sambil scroll *emmmmm nguap lagi! bhahahahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hail haip...ni nak kena sekeh ni..hahaha :)

      Delete
  3. Nanti boleh jumpa hubby kak Sally ni. Hihi

    ReplyDelete
  4. bile lah die nak g malaysia jumpa isteri2 die ne..kalau datang malaysia,dapat kenal lebih ramai madu2 sally..kohkohkoh :P

    ReplyDelete
  5. cer try ajak dia singgah sini, pas tu jgn lupa ajak akk sekali....

    ReplyDelete
  6. Ajak akak jugak...dpt bergambar pun jadi la..eh....hihihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!